Hogy tudom a Paypalhoz hozzàadni a számlaszámom? Mert amikor beìrom azt ìrja ki H hiba az adatokban. Pedig jòl ìrom be a számlaszám.
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 11:51
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Hát ha azt írja, hogy hiba, akkor mégsem. Mi a magyarországi, forint alapú számlád első négy karaktere?
(Ezzel az adattal maximum a bankodat tudom meg)
2/7 anonim válasza:
Milyen formátumban írod be? Nem IBAN kell, hanem belföldi formátum.
3/7 A kérdező kommentje:
OTP -és bankszámla szàm. Úgy ìrtam be a paypal nál ahogy a rajta van az OTP S papìromon.
2021. aug. 28. 12:17
4/7 anonim válasza:
Az OTP-s számlaszámok 16 jegyűek. Lehet, hogy a PP 24-et kér. Ez esetben a végére kell írni 8 darab nullát.
5/7 anonim válasza:
Ne írj bele kötőjeleket, az a baja
6/7 A kérdező kommentje:
Màr mindenhogy próbàltam sehogy sem fogadja el.
2021. szept. 11. 18:17
7/7 anonim válasza:
Esetleg ha megmutatnád azt a k*rva hibát is és, hogy hogyan írtad be az sokat segítenie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!