Szerintetek lehet ennek az egész hírdetésnek valóság alapja? Ott a link véletlen találtam rá
Ez van benne kezdésnek a tetején
Válj Chat Operátorrá már ma!
Csak pár percre vagy attól a lehetőségtől, hogy chat operátorként dolgozz és átlagosan 300 eurot keress hetente! Nyerd vissza a függetlenségedet már ma és kezdj el dolgozni, amikor csak szeretnél.
Itt az oldalon már rengeteg kérdés született róla.
Az átlag heti 300 euro mese habbal, alig lehet pár fityinget kiszedni belőle, azt is alig akarják kifizetni.
Találtam még egyet ami nem tudom hogy kamu vagy sem de jooblen volt az ajánlat:
Akinek van egy kis ideje kérem olvassa el hogy kamu vagy sem
Ahol ennyi túl szépet ígérnek, és látszólag semmi megugorhatatlan elvrárást nem támasztanak az mindig kamu. Jobb ha ebből indulsz ki.
Amúgy ez a második hirdetés amit belinkeltél ugyan úgy az online állás oldalára vezet. ugyan az. Az oldal állítása szerint egyébként a mögötte levő cég a karibi szigeteken valami eldugott adóparadicsomba van jegyezve. Egy ilyet céget aki könnyű pénzkeresetet ígér, mennyire lehet komolyan venni, hogy nem átverés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!