Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Emag automatákat kb mikor töltik?

Emag automatákat kb mikor töltik?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy cuccot, automatát választottam, mert gyorsnak írta a szállítást...

Rendelésnél 25-ét (ugye tegnap) jelzett várhatónak, hogy reggel 8 után átvehetem.

Ehhez képest csak tegnap estefelé (18 óra után) jött mail/sms, hogy úton a cucc az automatába.

Azt hittem, ez azt jelenti, hogy hajnalban töltenek, ma már mehetek érte, de eddig semmilyen értesítést nem kaptam...

Van még rá esélyem, hogy ma automatába kerüljön a cucc?

Kicsit mérges vagyok, mert csak azért választottam ezt, mert olyan nagyon fixen írta, hogy 25-e, még a visszaigazolásban is ez volt.

2021. aug. 26. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt kora délután töltik, amúgy rendszeresek a késések, nekem 5 napot késett a rendelésem. Te még jól jártál az 1 nappal.
2021. aug. 26. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggodj kuldenek majd emailt amikor megerkezett
2021. aug. 26. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:

2, Nem aggódom, hanem mérges vagyok, azért innen és ilyen módon rendeltem, mert úgy ígérték a szállítást, ahogy. Tudom, hogy kapok értesítést, a kérdésem arra vonatkozott, hogy vajon van e erre még ma esélyem.

1, Köszi, akkor még reménykedem!

2021. aug. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!