A CAKE kriptopénz lekötése a legjobb biznisz?
A pancakeswap CAKE tokenjét ha lekötöd, évi 92%-ot kamatozik. Ez elméletileg valós, szépen hoz is az embereknek. Ha két évig bent hagyod, és a token árfolyama a 30%-ára esik, akkor is a pénzednél vagy.
Mi a véleményed erről? Milyen buktatókat látsz?
Itt nem feltétlenül az érdekel, hogy összeomlik a kripto piac. Oké, ez lehetséges, de én inkább arra gondolok, hogy a pancakeswaposok lelépnek, vagy meghackelik őket, vagy ilyesmi.
Az ne írjátok, hogy lufi az egész, mert az más megközelítés.
Én most, hogy úgy-ahogy visszapattant minden, eladtam 22 dolláron, összesen 170 tokent. Örülök, hogy nagy bukó nélkül otthagyhatom végre a BSC-t.
A CAKE sikere azon múlik, hogy a BSC shitcoinok mennyire pörögnek. Szerintem ennek a hullámnak a vége felé vagyunk, én kiégtem tőle, nem tudom elhinni hogy ebben a BSC fostengerben ennél sokkal több van. Meg is lepett, hogy visszatért.
Írod, hogy akkor is a pénzednél vagy, ha 2 év alatt 30%-ára esik. Ez a shitcoin szférában semmi. Ennél már maga a CAKE is zuhant nagyobbat pár hét alatt 40 fölül 10 alá. Az "akkor is pénzemnél vagyok" kifejezést húzd ki a szótáradból, és fogadd el hogy kaszinózol. Ha nyersz, sokat nyersz, ha buksz, sokat buksz.
Persze most hogy kivettem, és ezt leírtam, tuti jön a 10x :)
#3 A CAKE a shitcoinok királya, pontosabban keresztapája, akinek a forgalom x százalékát leadják :)
A PancakeSwap a shitcoinpalota. Egyetlen értelmes projekt nincs rajta, ellenben végtelenül addiktív kaszinó. Nincs azzal semmi baj.
Emiatt tartok kicsit tőle én is.
Az ethereum 2.0 elég sokat dobhat az ethereumon, a cardano hálózat okosszerződései pedig megint csak meg fogják osztani a közösséget, lehet hogy a BSC háttérbe szorul. Kérdés, hogy a következő 1 évben, ha még a sava-borsa hátra van a bull runnak (ez is kérdés), akkor tud-e 3-4X-et nyomni, mert úgy a kamattal elég szépet hozhat/na.
Utolsó, fogtam a coinmarketcap top 5000-es listát, platform coin-okra szűrtem és megszámoltam őket anyahálózat szerint:
2599 Ethereum
899 Binance Smart Chain
63 Binance Chain, ami a BSC elődje
52 Tron20
41 Polygon
34 Huobi
24 EOS
19 Neo
19 Solana
16 Avalanche
Tíz alattiakat nem írom ki, főleg noname hálózatok, csak a Stellar és a Fantom ismerős közülük, ez utóbbi is csak azért mert a Forma 1-ben reklámoznak. A lényeg hogy hatalmas szakadék van az Ethereum és a BSC után. Lehet nem lenne hülyeség körülnézni. Az Avalanche például most futott egy 5x-et pár hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!