Mennyibe kerül heti szinten egy átlagos felnőtt étkezése? Gondolok itt a 3 fő étlezésre + folyadék bevitel?
Nálam egy főre (fiatal férfi, sokat eszem), hét napra mondjuk:
Reggeli / vacsi: heti 2 csomag sonka, 2 csomag sajt, kb 70 deka kenyér, 1-2 liter tej, fél kg müzli/granola, pár joghurt, 1-2 liter gyümölcslé, kis zöldség. Ebéd 2 napokra főzve általában. Heti olyan 7-8 ezret költök az Aldiban alapanyagokra a főzéshez, plusz napi olyan 1000-1500 forintot apróságokra menet közben (kávét kell venni, munkahelyre nescafé, egy fagyi stb). Olyan heti 13-15 ezer forint.
Inkább nem is számolom.
Normál esetben csak az ebéd 1000 Ft körül/nap, a normál rendelés. Múlt héten zárva voltak, napi közel 3k...
A kaja mindenkinek más.
Folyadék esetén pedig ajánlatos 2-2,5litert inni naponta, 3 fő esetén ez havi 225Ft.
Nekünk 90 ezer a keret a hónapra + 22 ezer cafeteria.
Otthon főzünk speciális étrend miatt, preferáljuk az egészségesebb-zöldségdús dolgokat. Mi vizet iszunk többnyire, nem vagyunk oda a cukrosért.
Ha mindennap rendelnénk szerintem 200 alatt meg sem állnánk.
Bocs, lehagytam, hogy 2 főre.
#6 voltam
Folyadék az víz nálam, így "ingyen van".
Az étkezés heti 12 ezer kB, egészségesen, viszont nem változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!