Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Paypal mennyire megbízható?

A Paypal mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy megbízható, csak azt nem, hogy milyen gyakran szokott lenni benne hiba. Az ügyfélszolgálatukat el lehet érni, ha van valami gond? Van magyar ügyfélszolgáltatójuk? Egy tapasztalatlan személy is könnyen kezeli?

Szeretnék majd ilyen fiókot, ezért lenne fontos tudnom ezeket.

2021. aug. 21. 02:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Megbízható? Mire?

Cégnek? Nem, nem, soha. Ez nem reklám akar lenni, de aki payment gatewayt akar annak ott a Simple vagy a Barion.

Magánszemélynek? Igen, de ne tarts ott sok pénzt. És nem, nem lopja el senki a bankkártyaadataid....

Van magyar ügyfélszolgálat? Nem, miért lenne?

Gyorsan el lehet őket érni? Nem mondanám, az írásost biztosan nem. A telefonost igen, de nem tudom most üzemel-e.

Tapasztalatlan is könnyen kezeli? Igen, ez nem egy űrsikló, hogy tapasztalat kelljen hozzá.

2021. aug. 21. 03:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen nyelven tudom elérni az ügyfélszolgálatukat?
2021. aug. 21. 03:40
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Elsősorban angolul szerintem.
2021. aug. 21. 06:47
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon megbizhato
2021. aug. 21. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Megbízható. Persze ha valami oldalon ellopják a belépési adataidat, az baj. Tehát ésszel kell használni,mint minden egyéb bankot. És nem szoktak hibák lenni.
2021. szept. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!