Hogy lehet sok sok sok sok? Sok sok sok sok? Sok sok sok sok.. pénzem?
Hát... ez jó kérdés.
- sok: Eddig már nekem is sikerült eljutni, pár millió megtakarítás, normális kocsi, élhető albérlet. Szerintem ez normál munkával hozható 5 éves távlatban túl nagy nélkülözés nélkül
- sok sok: Jobb munkával, megfelelő befektetésekkel (pl. ingatlanok vétele & bérbeadása), nagyfokú pénzügyi fegyelemmel
- sok sok sok: saját ötlet/vállalkozás ami be is indul és nem csődöl be 2 év után (de ehhez előbb legalább sok sok pénz kell)
- sok sok sok sok: Ha nagyon bejött a saját vállalkozás, esetleg szinergiák vagy nagyobb befektetők révén
- 5-7 x sok: Nemzetközi szinten működteted a vállakozást
- 8-10 x sok: Előbbi + nagyon jól megy, hatalmas a kereslet és további fejlesztési lehetőségek
- 10-13 x sok: Nem csak egy szolgáltatás/termékcsport nő ki a vállalkozásodból de egy egész iparág
- 13-18 x sok: A fejlett régiókban az általad nyújtott dolog szerves részévé válik az emberek életének
- 18+ x sok: A rengeteg pénzed jókor és jóhelyre fekteted, gyarapítva saját céged tudását
--
Összességében szerintem a "4. sok" után már jól eléldegélhet az ember ha a befolyó pénzt befekteti és nem bukja el.
úgy, hogy ilyen emberekre hallgattál volna
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
és megdupláztad volna a pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!