Sinsay vélemények?
Figyelt kérdés
Milyen a méretet és és a minőség? Gyűrűt, karkötőt pólót érdemes rendelni?2021. aug. 15. 22:18
1/4 anonim válasza:
Ékszereket még nem rendeltem sinsayről. Pólókkal teljesen meg vagyok elégedve, szinte csak onnan vásárolom őket. Régóta vásárolok onnan, de méretproblémám még sosem volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem is bevált.Nyári pizsit és egy kapucnis pulcsit rendeltem,és mind két esetben,mintha rám öntötték volna,tökéletesen passzolt+egy héten belül ki is szállították.Azt viszont nem értem,h egyes termékeik miért csak online kaphatók?
4/4 anonim válasza:
Sokszor rendeltem már innen, én elégedett vagyok. Tényleg elég kínai méretezés, egyel nagyobbat rendelek mindig, úgy passzol. Közép árkategóriás dolgok vannak, a minőségtől ne várj olyan sokat, de nem rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!