Álláskeresési támogatáson vagyok, ahhoz hogy ezt jövőre is megkapjam fel kell mutatni 30 munkanap legalább napi bejelentéssel bejelentett állást?
"Ki jogosult álláskeresési járadékra?
álláskereső,
amennyiben a kérelmét megelőző 3 évben legalább 360 nap jogszerző idővel rendelkezik, azaz munkaviszonyban állt"
Szóval miért is?
úristen, te állj le a szerekről de nagyon gyorsan
mi a francot idéztél te be nekem...
nézd meg a kérdésem:
"Álláskeresési támogatáson vagyok"
már rajta vagyok és kapom 1 éve...
de lehetséges, hogy feltételhez kötött, hogy jövőre is megkapjam!
Ahha, itt van a kutya elásva.
Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni. "Álláskeresési támogatáson" ilyen nevű támogatás nem létezik. Van álláskeresési járadék meg foglalkozást helyettesítő támogatás. Te az utóbbit kapod.
Szóval legközelebb tanulj meg normálisan kérdést feltenni, és akkor lehet kapsz is majd normális válaszokat... segélyen élő csöveském.
én a saját magam ura vagyok, te pedig egy modernkori rabszolga
nekem te rabszolgaként ne akard megmondani, hogy mi a dörgés... mert még főnököd lehetek... a szolga mentalitásoddal
most térjünk vissza a tárgyra, az eredeti kérdésre... a fentiekkel kapcsolatban pedig nem nyitok vitát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!