Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Iskola mellett milyen munkát...

Iskola mellett milyen munkát érdemes nézni?

Figyelt kérdés
Iskola mellett szeretnék elmenni dolgozni most leszek 17 éves nem sokára. Olyan munka amit mondjuk óra rendhez tudok igazítani mondjuk hétköznap 4 órát tudnék dolgozni naponta hétvegén többet. Nyáron dolgoztam de ott egy bárszerűségben vagyok és ott reggeltol hajnal 2ig így ezt csak nyáron tudom csinalni. Valami tanács?

2021. aug. 13. 22:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy elég sok helyesírási hiba van, kérlek nézd el nekem nagyon siettem.
2021. aug. 13. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Minél nehezebb egy munka, annál jobb nézni.
2021. aug. 14. 13:34
 3/6 anonim válasza:
100%

Az a baj, hogy a jobb munkákhoz érteni is kell valamihez.

Amit így diákként tudsz vállalni, az a meki vagy kávézó ami van a környéken. Manapság már ezek is nagyon jól fizetnek, csak a lelkét egy kicsit kiölik az embernek.

2021. aug. 14. 16:04
 4/6 anonim válasza:
100%
Esetleg áruházakba mehetnél árufeltöltőnek, nekem 2 éve kb 1000 ft-t fizettek óránként a Tescoban
2021. aug. 14. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Hétvégén konyhára kisegítőnek,esetleg biciklis pizza futárnak.

Ahogy előttem is írják árufeltöltőnek,Penny,Lidli,Aldi,Spar,Auchan,Tesco,Coop vagy kisebb boltba.

Diák szövetkezetek neked ebben tudnak segíteni.

Ezen kívül még pluszban kérdőíveket is tudsz töltögetni,ha érdekelne nyugodtan küld el az email címedet,aztán el küldöm a jól be vált oldalakat.

Ha városban vagy annak a közelben laksz kutya sétáltatást is meg lehet próbálni,facebookon van is ilyen oldal ahol szoktak embereket keresni,vagy te hirderheted magadat,amikor el utazik a házi kedvenc gazdája van hogy olyan ember keresnek aki tudna vigyázni pl hétvégén a kis kedvencre. 🙂

2021. aug. 15. 01:15
 6/6 anonim válasza:

5-ösnek

Ez engem is érdekelne, hogy keressek ilyen csoportokat?

2021. aug. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!