Nem tudom jó témába indítottam e, de szeretnék segítséget kérni. Regisztráltam egy oldalra és vettem havi tagságot oda pénzért, abba hagytam az oldal használatát. Lemondtam, de viszobt most pént követelnek tőlem emailbe. Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Lemondtam a tagásgot mert nem használtam az oldat, töröltem a felhasználom is, de ők ezek ellenére vontak le havi szinten pénzt a számlámrol. Letiltittam a kártyát amit használtam oda, és most meg ilyen fenyegető üzeneteket kapok hogy fizessem ki meg hogy plusz költség lesz meg ilyenek. kell ezzel foglalkoznom ? vagy csak tiltsam le az email amiről kapom ?2021. aug. 13. 18:19
1/7 anonim válasza:
Ha éves előfizetést regisztráltál akkor igen, kell, mivel a szerződésben te azt vállaltad, hogy 1 évig fizetted. Ha ennek ellenére nem fizetsz nekik, akkor perelhetnek.
Ha nem volt semmi ilyen elköteleződés, akkor rakd őket a Spam mappába és kész.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ugy volt hogy egy évre igen de bármikor lemodható, de hiába írtam nekik csomo email.t nem válaszolnak, nem fogadják el az elállást, és csak küldik a fenygető e maileket.
2021. aug. 13. 23:08
4/7 A kérdező kommentje:
De gondolom ha le jár az egy év akkor se fognak leálni.
2021. aug. 13. 23:15
5/7 anonim válasza:
Az, hogy 1 éves és bármikor lemondható nem illik össze. Ez úgy szokott lenni, hogy 1 éves előfizetés, viszont a próbaidőszak (3,7,14 stb nap) alatt bármikor lemondható.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez oké, de mit tudok tenni ha nem fogadják el az elállási kérelmet ?
2021. aug. 14. 08:47
7/7 anonim válasza:
Ha te 1 évre leszerződtél velük akkor semmit, ezért kell elolvasni, hogy mire fizetsz elő.
Olvasd el a szerződésüket, ahogy azt már mondták is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!