Bitcoin bányászok!Ti hogyan bányásztok ki az bitcoint?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy kell bányászni bitcoint?(pls,ártatlan kérdés,ne oltasok széjjel)2021. aug. 11. 18:08
1/14 anonim válasza:
En ethereumot banyasztam evekkel ezelott, bitcoint mar akkor se erte meg magyarorszagon banyaszni. Ha lenne eleg penzed akkor ezt tudnad...
Most arra hogy hogyan banyaszod ki a bitcoint nem tudom milyen valaszt varsz. Mining softwaret kell futtatni, egy poolba csatlakozni es megadni nekik hogy hova utaljak ki a kifizetest.
2/14 A kérdező kommentje:
1
Jó,most ebben a témában zöldfülü vagyok :d
2021. aug. 11. 18:39
3/14 anonim válasza:
Ne haragudj már, de ha magára a témára is teljesen képtelen voltál rákeresni, akkor hogyan akarod megérteni? Ez nem zöldfölüség, több ezer téma van amiben az vagyok, de ha érdekel beírom Googlebe.
4/14 A kérdező kommentje:
3
Bocs,google se adja ki,akkor honnét kell tudjam?
Kisujjaamból ki kélne szívni?
2021. aug. 11. 20:00
5/14 A kérdező kommentje:
Még rá kerestem,de semmit adott ki..
2021. aug. 11. 20:00
6/14 anonim válasza:
Na ez mar vicc kategória. A google simman kiadja, sot itt gyakorin is volt 200 ilyen kerdes. Valld be nyugodtan hulye vagy meg ahhoz is hogy a googlet hasznald
7/14 anonim válasza:
na ma megtudtam, hogy ezért van itt ennyi gyökér kérdés.. az emberek egy része még egy egyszerű webes keresőt se tud használni annyira életképtelen.
8/14 A kérdező kommentje:
6
Jó,hidd azt.
Akkor se fogja kiadni.
7
Nem vagyok életképtelen,vazze ha mondom,ennyire nem lehet felfogni?
2021. aug. 11. 21:19
9/14 anonim válasza:
Mit írtál be a Google keresőbe egész pontosan?
10/14 anonim válasza:
A 3-as még be is linkelte. Ott van, konkrétan a legeleső találat. Hogy lehet valaki ennyire analfabéta? Nem csodálom, hogy rendre pocsék eredményeket érünk el a PISA-felméréseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!