Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átlagosan mennyi pénzt normáli...

Átlagosan mennyi pénzt normális elkölteni naponta, illetve mire? Normális ahogy élek?

Figyelt kérdés
380000 Ft. a havi fizetésem, a rezsi elvisz 30-at, illetve az autó üzemeltetése. Ez eddig rendben is van, de állandóan gyorsétterembe járok, minden felesleges dolgot összevásárolgatok, napi 2 doboz cigeretta is rengeteget elvisz. Havi szinten jó ha 40000 Ft. marad a fizetésemből amit félre tudok tenni.
2021. aug. 7. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez így jó akkor nekünk is jó.
2021. aug. 7. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen valaszt varsz. En amikor ennel kevesebbet kerestem akkor is a fizum nagy reszet felretettem es befektettem. Igy jutottam el oda ahol most vagyok, hogy nem kell a penzen gondolkodnom. Ha te ilyen eletet akarsz elni es ilyen jovot kialakitani akkor senki se mondhatja hogy jo/rossz az amit csinálsz.
2021. aug. 7. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Relatíve jó a fizetésed és nem lenne sok a kiadásod, de elszórod. Te is tudod, hogy sokkal többet tudnál spórolni, de ez így jó neked. Akkor mi a kérdés?
2021. aug. 7. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
probléma felismerve.. lehet akkor változtatni rajta.
2021. aug. 7. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem fölösleges, neked lehet hogy nem az, emiatt nem sok értelme lenne azt mondanom, hogy bőven költesz fölösleges dolgokra. Ugye a két doboz cigi az évi 1M forint, szerintem brutál :), meg nyilván nem is egészséges.

Ha csak rezsid van, gondolom van hol laknod, arra nem kell spórolnod. Ezen felül meg neked kell mérlegelned, hogy van-e értelme komolyabb összeget megtakarítanod (kocsira, gyerekre, utazásra, felújításra, vésztartaléknak, öregkorodra stb). Ha nem szükséges többet félreraknod, akkor semmi baj azzal, hogy arra költöd, amire jólesik.

2021. aug. 7. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyit normális amennyit nem sajnálsz.

Hiszen lehet spórolni mindenből is, kérdés az, hogy kell-e. Én általában azt nézem, hogy előrébb lennék-e azzal, ha vissza kapnám az összes pénzt amit "elszórtam" és általában rájövök, hogy nem.

2021. aug. 7. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fele ennyiből tudok 40-et elrakni, de nem panaszkodom :)

Ha látod, hogy nem jó a gyors kaja, a felesleges cuccok és a 2 doboz cigi, akkor változtass. 1 doboz cigi, normálisabb kaja, csak a fontos dolgok :)

2021. aug. 7. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből havi 150-200 ezret is kényelmesen el tudnál tenni, ha jobban intéznéd a pénzügyeidet, de ha neked így jó…én biztosan nem szórnám el cigire és próbálnám a lehető legtöbbet elrakni.
2021. aug. 7. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyit keresnék mint te, akkor 150-200 ezret elraknék.

26/F

2021. aug. 7. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

10-15 év múlva szamíts hozzá a cigivel.megegyező gyógyszerköltséget.

A gyosjával kb azonos idő alatt kisüthetsz egy mirelit rántott sajtot, rosszul, kb fele annyiért, egy rántotta még egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb.

2021. aug. 8. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!