Ki mennyit tesz félre hónap végén átlagban?
Megírnátok esetleg a munkakörötök megadásával? Érdekelne, s mivel itt anonymek vagyunk, talán van kedvetek.
A valóságnak megfelelöen ha lehet :)
470 ezer kettőnk fizetése.
Mindig hó elején teszünk félre, különben csak elköltenénk feleslegesen. ACI 15
470 ezer kettőnk fizetése.
Mindig hó elején teszünk félre, különben csak elköltenénk feleslegesen. Havi 150 ezer megy 10.-én automatikusan a megtakarításba.
Ezen felül kb havi 10.000 megy még egyéb célokra csak a "párnahuzatba", ebből fizetjük, ha valami tönkre megy, szerelni kell stb. Nálunk ilyen évi 1-2 alkalommal van, szóval addigra összegyűlik épp és nem kell a megtakarításhoz nyúlni.
Ha hó végén még marad pénz, általában 15 körül, azt félretesszük szórakozásra (wellness, strand stb)
Összesen 70-250 ezer közt. Azért változó mert van olyan hónap amikor nyaralunk vagy veszünk valami drága dolgot esetleg kocsiműszaki vagy valami nagy kiadás van, nyilván kevesebbet , van hogy többet.
70 az alap mert azt hó elejen elutalom a megtakarítási számlára, utána meg ami marad a számlánkon változó, 130-180e met szokott mindig maradni még.
Férjen raktárvezető 350-400 nettója van, én logisztikai ügyintéző vagyok részmunkában 240-340 közt kapok, ha nincs túlórám 240, ha van akkor akár 340 is lehet ha bevállalok egy egy plusz projektet (15-25 óra pluszmunka per hó)
1 gyerek 1 nagy kutya van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!