Ha olyan fogadóirodákban játszom ahol euro-ban van a
nyeremény,akkor milyen skrill fiókot regisztráljak?
Figyelt kérdés
Lehet választani skrill regisztrációnál,hogy forintos,euros,vagy angol fontos legyen a számla. Csak arra kéne,hogy a nyereményt,amit euroban utalnak ki,atm-ből felvegyem.Szóval nem használnám külföldön. Pl forintos számlát regisztrálok,és érkezik 1000 euro a számlára.1000 euro jelenleg 355 ezer forint.Én le szeretném venni mind a 355 ezer forintot,de ugye euroba jött az utalás,és forint alapú a számla.Ilyenkor van valami átváltási díj?Vagy felvehetem mind a 355 ezret?Vagy ez hogy most euros,vagy forintos vagy dolláros a számla,csak az automatáknál számít?pl gondolom ha egy forint alapú skrill számlám van,és én külföldön egy euros atm-ből szeretnék felvenn,akkor lesz valami átváltási díja. Szóval szerintetek milyen számlát regisztráljak? Forintos vagy euros vagy dolláros? Főleg euros,és dolláros utalások jönnének,de csak magyar atm-ből vennék fel pénzt.
Köszönöm a válaszod, most már értem! Még annyi kérdésem lenne, hogy a legtöbb irodába, ahol szeretnék játszani, oda euroval kell befizetni, de lenne olyan is ahova forinttal. Szóval gondolom ha nyitok egy euros skrill számlát, és a bankkártyámmal töltöm fel forinttal, akkor az átváltja eurora. Akkor betudnék fizetni euros irodába skrill-el, de forintosba gondolom nem. De ha forintosat nyitok, akkor be tudok fizetni forintosba, de eurosba nem, mivel forint alapú a skrill számla. Olyat tudok a skrillben csinálni, hogy pl én forintosra nyitom a számlám, és feltöltök a skrill-re 300 ezer forintot, de szeretnék mondjuk 150 ezret euros irodába fizetni, és 150 ezret forintos irodába. Olyat tudok, hogy a skrillen belül vásárolok pl 150 ezer forint értékben eurot? És akkor lesz 150 ezer forintom, és kb 400 eurom? Még nem volt skrillem és, nem töltöttem fel így irodába pénzt, csak bankkártyával. Vagy ez úgy működik hogy pl egy euros irodában kiválasztom hogy szeretnék pénzt feltölteni skrill-el, és nekem forintos számlám van, és nem euro van az egyenlegemen hanem, forint, és ugye az irodába euroval lehet befizetni. Ilyenkor a skrill átváltja a forintomat eurora, és tudok befizetni euros irodába forint alapú számlával?
2021. aug. 5. 00:13
12/18 anonim válasza:
Mint mondtam korabban a skrillel nyitsz egy szamlat 1 penznemmel. De ezen felul kaphatsz te mas penznemben ra penzt. Az en skrillemen euros. Van rajta x euro a foszamlan es y forint z dollar. Fizetni barmelyikkel lehet, azt a befizeteskor te kivalaszthatod egy legordulo menuben hogy mekyik egyenlegbol vonja le a penzt. A baj az, hogy ha van 1000eurod es 200000ftod a szamlan akkor csak az 1000eurot tudod levenni kartyaval mert az van a foszamlan. Ilyenkor a 200000ftot a skrillen belul kell atvaltanod arra a penznemre ami a fő. Nalad ugye euro.
Es termeszetesen szabadon atvalthatod a penzed barmilyen masik penznemre.
Egyebkent pl az unibetnel azt is ki lehet valasztani milyen penznemu a skrilled. Igy lehet hogy maga a szamla forint, de befizethetsz 200eurot es akkor az euros egyenelgbol vonja le a penzt, es nem a skrill hanem a baratsagosabb unibet fog valtani. Es igy neked se kell manualisan a skrillen belul atvaltani a szar arfolyamon.
2021. aug. 5. 06:56
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már értem ezt a részét! Még egy kérdésem lenne. Az igaz hogy a Mastercard kártyával feltöltött pénzt a skrill nem engedi gamblingre felhasználni. Néztem videókat, és amikor pénzt töltesz fel skrill-re megkérdezi hogy szeretnéd-e gamblingre felhasználni a pénzed. És amikor Mastercard kártyával töltöttek fel pénzt, akkor eltűnt alul a választási lehetőség, és nem is engedi gamblingre felhasználni. De amikor visa kártyával töltöttek fel, akkor ott volt hogy szeretné-e gamblingre használni, és igen vagy nem. És olvastam már valahol, hogy a skrill csak a visa kártyával feltöltött pénzt engedi gamblingre felhasználni, a Mastercard-ról feltöltött pénzt nem.
2021. aug. 5. 07:55
14/18 anonim válasza:
Igy van. Mastercarddal nem lehet feltolteni gamblingre. Regen meg lehetett oldani ha atutalod valakinek es o neked vissza, vagy vettel az oldalon cryptot es eladtad egybol hogy azzal mar lehetett gamblingelni. De mar ez sem jatszik.
Nekem Mastercardos a kártyám, en azt szoktam csinalni hogy az unibetre fizetek be kartyaval, jatszok kicsit es lekerem skrillre vagy netellerre. Esetleg psc-dal be lehetne fizetni, de tavasszal lecsokkent a hely ahol lehet kapni es a kozelemben nincs.
2021. aug. 5. 10:10
15/18 A kérdező kommentje:
Elvileg lehet venni payesafecardot a neten, és emailben kapod meg a kódot. Olyat lehet hogy unibetre kártyával töltök fel pénzt, és skrill-re kérem le? Olvastam olyat hogy elsőnek igazolni kell hogy a tiéd a skrill fiók, és csak utána fizet ki rá a fogadóiroda. És elvileg úgy kell igazolni a skrill fiókod, hogy befizetsz az irodába skrillel. De nyílván nem tudok befizetni ha a Mastercard-os feltöltést nem fogadja el a skrill gambling-re. Akkor az unibet kifizet skrill-re anélkül hogy elsőnek be kell fizetni skrillel?
2021. aug. 5. 10:49
16/18 anonim válasza:
Veszel egyszer psct 5000ert. Feltoltod vele a skrilled es ezzel befizeted az unibetre.
Igen valoszinukeg kernek egy kepernyofotot a skrilledrol de ennyi. Par ora alatt megvan. Utána kikerheted a Mastercardos befizetest oda.
2021. aug. 5. 11:16
17/18 A kérdező kommentje:
és azt nem tudod hogy a paysefcard-ra hogy fizet ki az iroda?Mert néztem bet365-ön a ki és befizetési opciókat,és ugye ott nem lehet skrill-t használni,de paysafecard-ot támogat ki és befizetésre is.Az világos hogy neten vagy paysafecardot árusító helyeken veszek egy paysafecardot és kapok egy pinkódot.De a kifizetés psc-re az hogy nézhet ki? Lehet regisztrálni egy psc fiókot,és ahhoz is igényelni egy bankkártyát?
2021. aug. 6. 18:38
18/18 anonim válasza:
A paysafecardra van egy limit úgy tudom. Tehat ha elered nem fogsz tudni tobbet hasznalni. Legalabb is régebben igy volt. Tobb helyen olvastam hogy a limit elerese utan nem tudtak megemelni a limitet..
Egyebkent en csak befizetesre hasznaltam szal a kifizetésrol nincs infom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!