Mekkora volt a legnagyobb összeg amit elbukták rossz döntés(ek) miatt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 23:58
1/11 A kérdező kommentje:
elbuktál*
2021. aug. 2. 23:58
2/11 anonim válasza:
650 ezer, rossz emberben bíztam meg.
3/11 anonim válasza:
Bekanyarodtam valahol, ahol egy hónappal korábban még nem volt tilos, 50ezer.
Nem nézettük meg a kocsit nyaralás előtt, és bérelni kellett (plusz a javítást meg így is fizetni kellett), 80ezer.
Ennél komolyabb nem rémlik.
5/11 anonim válasza:
Érettségi után valamilyen programozói egyetemi szakra is jelentkezhettem volna. Biztos több tízmilliót buktam már ezen, hogy nem oda mentem.
7/11 anonim válasza:
#6, szintén tőzsde,Közép Európai Gázterminál, vagy mi.
"Csak" 450 ezer körül, de lehet, nekem nagyobb csapás volt, mint neked a 30 millió.
(Egy üzletből sikerült?)
De a legnagyobb bukta a második válásom volt, nem is lehet kiszámolni.
10/11 anonim válasza:
7 es nem tudom neked hogy esett, ez nekem 3 evnyi fizetesem volt kb, mondjuk meg nem adtam el es mar jócskán ment visszafele de tartanom kell meg jo darabig h visszahozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!