Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkaügyi központba mehetek,...

Munkaügyi központba mehetek, ha még nincs meg minden papírom?

Figyelt kérdés

Július 31-el megszűnt a munkaviszonyom közös megegyezéssel. A kilépő papírjaimat 5 munkanapon belül küldik majd postán, most még abszolút semmi nincs a kezemben.

Ebben az esetben bemehetek holnap a munkaügyibe, vagy meg kell várnom a papírjaimat? Egyáltalán van most személyes ügyintézés? Online nem lehet jelentkezni? (Korábban voltam már regisztrálva, ha ez számít.)

2021. aug. 1. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Menni mehetsz, legfeljebb elhajtanak a picsába.
2021. aug. 1. 18:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, nagyon hasznos volt... Miért hajtanak el? A papírok miatt? A Covid miatt? Kérlek fejtsd ki egy kicsit bővebben.

Úgy emlékszem, legutóbb se volt meg mindenem, de bemehettem, fogadtak is, csak kérték, hogy X napon belül pótoljam a hiányzó papírokat. De ez már nem most volt, ezért tettem fel a kérdést.

2021. aug. 1. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs meg minden papírod, elküldenek onnan (azért nem a p.icsába 😃)

De tényleg, ha nincs papírod addig mégis mi alapján intézkednél szerinted?

Nálunk már a sorszámosztásnál megkérdik hogy megvan minden papír-e

2021. aug. 1. 18:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Pár éve nem volt gond, hogy nem volt meg minden papírom, kaptam egy felhívást hiánypótlásra, de elindították a folyamatot, hogy intézve legyen a TB-m. Ezt visszamenőleg is intézni tudják, vagy ezt a pár napot mindenképpen fizetnem kell?
2021. aug. 1. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj be és próbáld meg.. Én tavaly feburár óta nem járta bent (szerencsére... amúgyis elektronikus kapcsolattartó vagyok alapértelmezetten is), nem tudom kell-e telefonn időpont, asszem egyik ismerősöm is úgy ment be már hogy nem kellett neki
2021. aug. 2. 01:08
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Menj el feketén dolgozni,fizesd a Tb-t és ennyi.

Sokkal többet érsz vele,mint velük hidd el.

2021. aug. 2. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Csak részmunkaidős állást tudok vállalni, egyetem mellett (levelező) nem megy a teljes munkaidő (ezért jöttem el a munkahelyemről). Egészségügyi okok miatt fizikai munkát nem végezhetek, így nagyon kevés lehetőségem van.

Számoltam azzal, hogy egy szem érettségivel és 4 év tapasztalattal nehéz lesz részmunkaidős irodai munkát találni, fel vagyok készülve arra is, ha csak az egyetem elvégzése után tudok majd dolgozni.

Az első munkahelyemet amúgy úgy találtam, hogy érettségi után jelentkeztem a munkaügyön, és azonnal mondták, hogy a lakhelyemen, pár háznyira tőlünk adminisztrátort keresnek. Egy hétig se voltam munkanélküli. Tudom, nem ez a jellemző, de van pozitív példa is. :)

2021. aug. 2. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Végül hétfőn jelentkeztem online, ma délelőtt hívtak fel, hogy menjek be, amikor tudok.

Délután be is mentem, elindították a regisztrációt, 45 napom van bevinni a kilépő papírjaimat.

2021. aug. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!