1. Kiszamolo.hu
2. Kepezd magad es keress tobbet
-ne költsd el
-keress többet és ne költsd el
Tök egyszerű a képlet: költs kevesebbet mint ami a bevételed. Nekünk ez annyira nyilvánvalóan természetes, nem értem másoknak ez miért probléma?
Nincs az a kicsi amiből ne lehetne félretenni. És ugyanígy, nincs az a sok bevétel amit ne lehetne elkölteni.
6
Teljesen egyetértek. Én is mindig mondom páromnak, hogy fektessünk be folyamatosan, mert kamatos kamat és annál több lesz. Sajnos jelenleg épp, hogy nem halunk éhen... Hiába van meg a pénzügyi tudatosság ha szart se keresel és még kajára se elég. De szerencsére hamarosan emelés és azt betudjuk fektetni. Egyébként meg ha kajával akarsz spórolni akkor szendvics és krumplis kaja.
A kiszámoló akadémia jó némi alap pénzügyi tudatosság megszerzéséhez. Amíg ez nincs meg, hiába keres az ember többet, mindig el fogja költeni. Nincs az a pénz, amit ne lehetne hónapról hónapra eltapsolni.
Ezen felül pedig szerintem a legjobb taktika, ha az ember hó elején teszi félre a bevétele x százalékát és a maradékból él meg. El is felejti, hogy volt/van több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!