Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogás vevő (már ha az)...

Jófogás vevő (már ha az) miért viselkedik így? Nem ő az első.

Figyelt kérdés

Valamit meghirdetek. Érdeklődnek üzenetben.

Naponta egyszer vagy inkább kétnaponta lép fel az oldalra.

Amit kérdez válaszolok, a fizetés, szállítás részleteit is.

De nem haladunk ilyen tempóban. Már rég elutalhatta volna és Foxposton feladtam volna.

Nem azt mondja, hogy nem kell, időnként ír és mindig egy kérdéssel tovább jutunk, fenntartja a témát, de apró lépésekben és lassan.

Nem ő az első ilyen.

Ha kell valami valakinek miért csinálja ezt?

2021. júl. 29. 07:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Várja, hogy megkapja a fizut, mert hónap vége van és nincs rá pénze.
2021. júl. 29. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Aki előbb fizet, az viszi. Felesleges az ilyenekre várni, ha van más, aki megvenné azonnal.
2021. júl. 29. 08:25
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy létező személyiségtípus. Feltesz egy vagy több kérdést, eltűnik, majd hónapok múlva ugyanúgy kérdez, mintha az előzőekben nem kapott volna válaszokat. Ekkor ha megírod neki, hogy már válaszoltál, akkor jó esetben többé nem jelentkezik.
2021. júl. 29. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Gondolkodik. Nem tudja, hogy tényleg kell-e. Nincs pénze. Fél, hogy átverés. Nem is akar igazán vásárolni, csak ez a hobbija, hogy írogat. Stb. Sok oka lehet.

Add el annak, akivel egyszerűbb.

2021. júl. 29. 09:52
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Nincsen értelme ilyenekre várni, én mindig azt mondom a Jófogás vevőknek, hogy aki előbb a kezembe adja a pénzt, az viszi.

Ha nem mondja határozottan, hogy megveszi, akkor nem tartom az árut.

Ha azt mondja, hogy megvenné, de visszalép, akkor megkeresem azt, aki korábban hívott, hogy érdekli-e még a vétel?

2021. júl. 29. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Esetleg nem ér rá több időt fordítani erre naponta és nem akar szemetet venni?
2021. júl. 29. 12:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Persze annak fogom adni aki előbb fizet. Csak tényleg úgy van hogy ha nem kell neki miért nem mondja meg, miért húzza.

A 6. válaszolót pedig nem értem. Nem kell rá sok időt fordítani leegyeztetni, ha kell neki pedig úgyis lenne rá ideje. És miért lenne szemét amit el akarok adni. Azt sem tudod, hogy mi az.

2021. júl. 30. 10:06
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

Te nem érted, mert te nem voltál még (elsősorban szellemileg) jelentősen leterhelve. Simán lehet, hogy egyszerűen nincs ideje és energiája, hogy azt lesse mikor válaszolsz, aztán írogasson, mert el van foglalva mással.

Persze, fel is hívhatna.

Pontozd le ezt is.

2021. júl. 30. 10:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Gondolom sértegetni akartál vele, hogy fizikai munkás vagyok, azt jelenti, hogy nem voltam szellemileg még leterhelve.

Te nem lehetsz olyan nagyon, ha azzal szórakozol, hogy másokat itt sértegess.

Nem kell lesnie, hogy mikor írok, de aki akarja ezt megérti. Aki pedig meg akar valamit venni nem így viselkedik.

Jó néhányan lepontoztak, láthatod. Vajon miért is...

2021. aug. 3. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
20%
Dehogy akarlak sértegetni, miért tenném, ezen a szinten ez amúgy is túl szofisztikált lenne. Csak rá akartam világítani, hogy nem mindenki az ellenséged a jófogáson...
2021. aug. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!