Részvényt mennyire érdemes vásárolni kis összegben?
Figyelt kérdés
Szóval 16vagyok és dolgozok a nyáron és apukám szokott részvényezni, és szólni szeretnék neki hogy segítsen venni nekem meg eladni, annyi a probléma, hogy, én nem tudnék több szàzezres értékben venni, ez baj?2021. júl. 17. 12:57
1/3 anonim válasza:
Kis pénzel nincs értelme, mert még ha pozitívba is tudnál iszálni belőle, annyira kicsi lenne a haszon, már ha egyáltalán lenne, hogy kb a kereskedés díjai elvinnék azt.
De ha apukád foglalkozik ilyennek, akkor ő ezeket sokkal jobban el tudja neked magyarázni.
2/3 anonim válasza:
+1 az 1esnek.
16 évesen ne költsd erre a pénzedet, felesleges. Ha tanulni akarsz, kérdezd apukádat, olvass, nézz videókat és vannak ingyenes tőzsde "szimulátorok", amiken gyakorolhatsz.
3/3 anonim válasza:
Megtakarítani kicsiben is van értelme, de a brókereknél többféle tranzakciós költség van, amiknek van minimum értéke, ezek hamar megeszik a kis pénzed, főleg, ha gyakran keresednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!