Papának a felesége átveheti a nyugdíját ha ő a kórházban van egyenlőre bizonytalan ideig?
Tehát papának a felesége átveheti a nyugellátását mindenféle meghatalmazás nélkül.
Posta -> általános szerződési feltételek -> pénzkifizetési üzletszabályzat -> III. fejezet.
Jól elbeszélgettek magatokkal és bizonygattok.
De csak annyit kellene megérteni hogy van amikor a postás oda adja és van amikor nem.
Nálunk sokáig meg lehetett beszélni a postással és oda adta.
De a posta is állandóan szigorít így vannak olyan esetek amikor kell a meghatalmazás.
Nekünk van meghatalmazás igaz nem nagyszülő miatt.
Tehát majdnem mindenkinek igaza van. De azt gondolom hogy ez nem akkor mérvű kérdés hogy itt lihegjetek egymás nyakába.
A kérdező a saját postásától megtudja kérdezni,mert itt ahogy elnézem csak a szokásos "farokméregetés" van.
Nagyon gáz!
13-as! Neked mi bajod van? Beteg vagy?!?!?!
A posta saját üzletszabályzatában ezeket írja. Nehogymár az ne tartsa be, aki a szabályzatot hozza?
Szüleim több, mint 20 éve nyugdíjasok. Nem egyszer voltak kórházban is. A postás is mindig más. Mégis odaadták a másik félnek a nyugellátást. Nem azért, mert jófej volt, hanem azért, mert a szabályzat szerint megteheti.
Apám azóta meghalt. Az utolsó nyugellátását is odaadta Anyámnak, mert mondta a postás, hogy nem zárja ki semmi. Szintén nem azért, mert jófej volt.
Nem kell meghatalmazás, ha tetszik ez Neked, ha nem. Az én küldeményeim átvételéhez kellett meghatalmazás, mert a szüleim címére kértem, de már ezer éve nem ott lakom, nem is oda vagyok bejelentve. Azért kellett.
Légyszi ne dumálj már hülyeségeket csak azért, mert Neked szükséged volt meghatalmazásra az eltérő körülményeid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!