Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A német Otto webáruház csak...

A német Otto webáruház csak németországi címre szállít ki megrendelést?

Figyelt kérdés
A nem valami erős némettudásommal átolvasva a [link] oldalt, nekem úgy tűnik. Tévedek?

2021. júl. 6. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Végignéztem, sehol nincs olyan benne, hogy nem szállítanának más országba.

Nem tudom, melyik rész alapján gondoltad, hogy csak Németországban szállítanak, ha konkrétan megmondod, azt a részt lefordítom neked.

2021. júl. 6. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Volt magyar üzletáguk, de megvette a bonprix. Ebből kiindulva sanszos, hogy nem szállítanak ide, de ebben a szövegben valóban nincs benne.
2021. júl. 6. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
ott a legtetején a "Clara fragen". megnyílik egy chat ablak, ahol automatikusan válaszol a rendszer. ha beírod, hogy "lieferung ausland" kidobja majd, hogy csak Németországon belül szállítanak.
2021. júl. 6. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

egész pontosan:

"Die Lieferung erfolgt ausschließlich innerhalb von Deutschland"

2021. júl. 6. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Magyarorszag nem tartozik a Kooperiationspartnerek köze.

"Bestellungen über otto.de können ausschließlich innerhalb Deutschlands ausgeliefert werden. Befindest du dich im Ausland, so kannst du dich an unsere unabhängigen OTTO-Kooperationspartner oder Tochterunternehmen der Ottogroup wenden, um direkt vor Ort zu bestellen."

2021. júl. 6. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3-4-5: ezt nem tudtam, hogy ott van szó erről, köszi az infót!
2021. júl. 6. 18:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. júl. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!