Honnan lehet megtanulni hogyan lehet tippmixelni?
Nem értek hozzá xddd
Azért mert én megélek a saját tippjeimből ahelyett hogy össze*aszott filléres oldalakon koldulnám a sok szerencsétlentől a tagsági díjat havi 2k-ért és osszam az amúgy appos tippeket? :D
Egyrészt jó pár irodában kell játszani párhuzamosan
Másrészt papíron is lehet ám fogadni ha a szorzó azonos mint a netes szorzók
De győzködni nem foglak, elég ha én tudom hogy nekem hogy megy a dolog. Te meg áruld csak a filléres tippjeidet
Amúgy akkor miért van az hogy SOHA nem képesek egy releváns statisztikát a tippadók kitenni az oldalukra screenshotokkal alátámasztva?
ReactioN: Minden iroda kivág egy bizonyos (nevetségesen alacsony) szint után. Papíron is félmillió és 16 szelvény a max fogadás/fő. Én nem árulom a filléres tippjeimet, ellenben rengeteg tipterrel állok összeköttetésben. Mindegyiknek van releváns statisztikája. Egyszerűen csak pancser vagy megtalálni az ilyeneket.
14, ettől még igaz marad az, hogy a fogadók 99,99% része nem él meg ebből.
ööööö
ok
A fél millás tét limittel mi a bajod btw?
Sziasztok!
Akkor elmondom a sztorimat!
Megélni nem lehet belőle mert SZERENCSEJÁTÉK, de olykor olykor hozhat bevételt ha okosan csinálod.
Szóval.. 4 éve én szinte depresszióba estem.. A történet a következő..
Az akkori VB eseményeire fogadtam.. 20.000 ft-al kezdtem el, és mindig max 3-as kötésekben. Amit tudni kell, és szerintem tudják is a rutinos társaim, hogy ezeken az eseményeken azért születnek gólok mert tétmeccsek. Nagyon ritka a 0-0 eredmény.. Én mindig a gólokra fogadtam, és egész jó szorzó voltak rá. Volt, hogy 1,5 overt stb.. Szinte minden meccsen bejött minden áldott nap heteken át.. 20.000-ből nyertem 30.000-et,utána már 55.000-et,90.000-et,150.000-et, 250.000-et.. Így tovább.. Tehát forgattam a lóvét elvakultan!!És mindig nyertem... Mindig.. Mindig voltak gólok a derbin.. Eljutottam addig, hogy 960.000 ft... Igen!!!! Jól látjátok.. Annyit már megnyertem. Esküszöm az volt a cél, hogy legyen meg az 1 Misi és kiszállok.. Utoljára még megtettem egy hármas kötést.. Az első kettő derbin volt gól.. A harmadikban már nem.. Lenullázódtam. Azzal vigasztalta magam, hogy lényegében csak 20.000-et buktam, hisz annyit fizettem be. Egyszerűen magam alá kerültem hetekig. Utána kis idórr hallani sem akartam a tippmixről... Majd néha, hébe hóba ugyanezt a technikát eljátszom.. Legutóbb egy ezresből nyertem 150.000 forintot 5 hét alatt.. Sokszor szálltam ki 40-50.000 ft-nál. Nem fogom tagadni,hogy rengetegszer buktam ezrseket is. Voltak nagyon nem nyerő szériák.. Egyszóval nem éri meg bele mélyülni mert lelki beteg leszel. Hidd el! A szerencse az szerencse.. Nekem is az volt és van néha. Ennyi.. A statisztikák meg minden más hülyeség. De azért járj utána a csapatoknak, olvassgsss és pécézz ki egy jó kis tippadó oldalt akik azért jobban ismerik a játékosokat és a füves pályán lévő legkisebb gazt is. 200, meg 500 forintokat ne pazarolj.Abból nehéz indulni. Inkább akkor kezdd el minimum 5.000-ből. De nagyon óvatosan... És szállj ki időben. Minden kis zsebpénz jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!