Lenne 30 millió forintod milyen vállalkozást indítanál belőle?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 00:16
1/6 anonim válasza:
Bitcoint vennek ra.
Varj, kozel ennyire mar vettem is
2/6 anonim válasza:
1-es, csak magyar ékezetes billentyűzettel ellátott telóra már nem futotta, mi? Ja, tudom, összes pénzed bitcoinban van, azért remélem párizsira még telik. :-)
3/6 anonim válasza:
Őszintén szólva semmit. Amihez én értek, abban nem igazán lehet/érdemes vállalkozni olyan személyiséggel, mint az enyém.
Két lehetőséget látnék, vennék bitcoin-t, mint #1, majd egy év múlva remélhetőleg jóval többet érne. Másik lehetőség, hogy házépítésbe kezdenék. (Félreértések elkerülése végett a mostani lakásom eladásából kiegészíteném ezt az összeget)
4/6 anonim válasza:
Elkezdenék tanulni belőle, hogy legyen piacképes tudásom, amit eladhatok később.
6/6 anonim válasza:
Pl. vmi kisbolt vmi gyorsan fejlődő, új városrészben ahol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!