Tanúvallomásra kötelez a NAV a munkáltatómmal szemben! De félek, hogy kiderül, hogy én nyomtam fel őket. Lebukhatok? Nem tudom mi tévő legyek.
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:48
1/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy kirúgjanak, de a NAV-nak sem akarok hazudni.
2021. jún. 21. 12:48
2/10 anonim válasza:
Ne hazudj a navnak semmiképpen se!!! Ha te nyomtad fel ha nem, az igazat mond. A munkaltatod meg majd csinal amit akar, ha teged meghallgatnak mast is megfognak es valaki kopni fog. Aztan aki hazudott az szepen bunreszes lesz
4/10 anonim válasza:
Felnyomtad az alapitvanyi iskolat?
5/10 anonim válasza:
Nekem bazsi jutott eszembe aki mondta hogy 2 honapja csuszik + elszamoljak a fizujat es bekopte oket a navnal
6/10 anonim válasza:
"Nem akarom, hogy kirúgjanak, de a NAV-nak sem akarok hazudni."
Hát, ezt még az előtt kellett volna tisztázni magadban, mielőtt felnyomtad a munkahelyedet :-) Étteremben is szabály, hogy arra az asztalra nem szarunk, ahonnan eszünk.
9/10 anonim válasza:
Aham azt tudod h nagyon megrughatod a bokádat hamis tanuzásért. Míg a cég max kirug, állami hivatallal szembeni visszaélés miatt pénzbirsag rosszabb esetben felfuggesztetett. Gondolkodj el melyik éri meg. Gondolom koltsegvetesi csalásról van szó. Vagyis ezesetben tanulmányozd a btk.-át.
10/10 anonim válasza:
Minden tanúztatásnál van olyan opció, hogy a tanú azt kéri, hogy a személye ismeretlen maradjon az előtt, aki ellen az eljárás folyik.
Én kétszer is felnyomtam a munkáltatóm a munkaügyi hatóságnál, soha nem derült ki, még utána vagy 4 évig ott dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!