Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fiatalok, egyeteimisták! Ti...

Fiatalok, egyeteimisták! Ti mennyi pénzt szántok telefonszámlára?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és nem vagyok túlságosan eleresztve anyagilag, a telefonáláson mindig is spóroltam. A szolgáltatómnál a legolcsóbb előfizetés is 5000ft, ami nekem nagyon drága lenne, úgyhogy feltöltőkártyás vagyok, így korlátlan közösségi média plusz 1gb internettel kijövök 1500 ft-ból és messengeren, whatsappon hívok mindenkit teljesen ingyen. Emiatt már sokszor megszóltak az ismerőseim hogy mindenkit neten hívok. Szerintetek ez gáz, hogy nem akarok telefonálásra költeni, ha a mai világban meg lehet oldani ingyen is? Neked mennyi szokott lenni a telefonszámlád? Mi az az összeg amit nyugodt szívvel költesz erre? Csak kíváncsi vagyok mennyi az átlag.

2021. jún. 21. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Én kifizetem azt a havi 5 ezret, a korlátlan internetre szükségen van. Sok beszéd nem jár érte, de nem érdekel. Aki ragaszkodik hozzá, azt nem is hívom.
2021. jún. 21. 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Én VOIP-ot használok, ami az interneten keresztüli telefonhívást jelenti, de a másiknak nem kell meglegyen ez a program, ők úgy látják, mintha a rendes vonalon keresztül hívnád őt. Szóval ez nem olyan, mint a Viber vagy a Skype! Havi 2000 forintért van 3 GB mobilinternet előfizetésem, azon kívül pedig mobiltelefon számot 3 ft/percért, vezetékest 1,5 ft/percért hívok. 10 euróval szoktam feltölteni évente kb 2x az egyenlegem. Vagyis nagyjából ÉVENTE 7000 forintot költök telefonálásra. Itt tudtok még olvasni róla. Nem egy atomfizika:

[link]

[link]

[link]

24/F

2021. jún. 21. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Digi mobil

1500 ft, 30 gb. 4 ft-os percdij. Havonta.

2021. jún. 21. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Digi tényleg jó, bár végül nem tudom kinyírják-e. Térerőd mindenhol van rendesen?
2021. jún. 21. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
+1 a VOIP-nak
2021. jún. 21. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
nicns számlám dominos vok évi 10 000 ret töltök rá
2021. jún. 21. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es. Szekesfehervaron es Budapesten tartozkodom. Tokeletes.

Termeszetesen van egy telekomos kartyam is, amin 4000 ft-ert, 5 gb mobilnetet vettem, igy ha barmi van, atcsatlakozott.

Eddig nem kellett.

2021. jún. 21. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eddig 4.000-4500 Ft körül mozgott, de ebben csak 8 GB internet volt. Mivel már kevés, mert minden nap vonatozok és kell a többlet, így megemeltettem 25 GB-ra, ami többe kerül. Így lesz a telefonszámlám 6.000 forint körül, plusz ingyen hívom azokat, akik ugyan ebben a csomagban vannak, és a velem egyező előjelű hívószámokat valami 5 Ft-os percdíjon hívom.
2021. jún. 21. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

+1 Digi mobil

Debrecenben szinte minden hol van, vonaton a puszta közepén már néha problémásabb nyilván.

2021. jún. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!