Hogyan lehet NAPONTA 800 forintom? Tehát minden napra 800
forintom.
Erős vagy? Vállalj befenyítős, verekedős munkákat. Annál nem számít a kor meg a végzettség csak csúnyán kell nézni azt annyi. Kidobó vagyonőr stb.
2021. jún. 18. 22:08
Ezeket csinálom, főleg az IProyal a legjobban fizető most:
[link]
2021. jún. 18. 22:41
12 ez nagyon komoly oldal lehet :DDD
2021. jún. 18. 22:46
#13, miért? Nekem már 4x fizetett.
2021. jún. 18. 22:55
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Kettő verzió van most és úgy ez is lesz. Egy csomó utcában van cseresznye és megkérdezem hogy ha leszedem akkor mennyit fizetnek érte. Régen 4-be almát is szedtem és ezerszer könnyebb cseresznyét szedni. A másik megoldás már tegnap este megszületett. Ha csinálok egy ollat a pénzemből és veszek 5 tyúkot akkor a napi pénzem felmegy 300 ra mert vagy az anya vagy a tesóm megveszi és ha aznap mondjuk mégsem tudja akkor hétvégén vagy a közeli időben kifizetik de ettől még ki lesz írva hogy tojások eladók minden nap. De ez most még egy kis idő mert összesen most 12600 forintom van és az egész majdnem 20.000 forintba kerülne a csirkékkel együtt.
Sok jó ötletet olvastam itt.
Időseknek bevásárlás,igaz ez alkalmi.
Idény munka után érdeklődj,hát ha arra van valami,mint pl eper, cseresznye szedés volt,de hamarosan jön a szőlő is.Igaz ez is alkalmi.
Kérdőív kitöltés,nincs garancia arra hogy 800 Ft keress,de a semminél jobb.
Ha érdekel esetleg küld el az email címedet,aztán el küldöm ezeket az oldalakat.
2021. jún. 19. 16:06
Kérdező, nagyon sok sikert kívánok neked az ötleteid megvalósításához!
2021. jún. 19. 17:00
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok csak annyi hogy mától 400 forintot kapok a csirkéktől függetlenül. Tegnap este mondtam meg hogy mit akarok csinálni és :D nem hitte el anya hogy a napi 200 forintból gyűjtöttem már össze egy telefonra és egy hdd-re :D Azt utána elhitte amikor megmutattam hogy most is mennyim van és ezért lesz most már minden nap 400 forintom. És végül is ez már jó. A napi 1000 az lehet hogy tényleg sok. De ha lesz saját csirkéim akkor az is meglesz de odébb lesz. Ha lesz akkor írók a blogomon róla vagy videót készítek róla.
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A tojás eladással nullára fogsz futni jó esetben. Ez a te ötleted csak arra lesz jó, hogy otthon a konyhára elég legyen tojás, mégsem a bolti vackot eszitek. Ahhoz hogy napi ezrest keress a tojások rengeteg tyúk fog kelleni. De azokat etetni is kell. A búzadara nem lesz jó nekik. Kukoricadaraval kell kezdeni, majd rendes szemeset akkor lehet nekik adni amikor már le tudják nyelni, tehát tyúk korukban. Utána ezt kevered a búzával. Majd ha megjelennek az első tojások akkor egy kis napraforgó maggal mert ettől fognak tojni. De ez nem olcsó mulatság. 2 zsák takarmány több mint 9000 Ft nálunk. Ráadásul a tyúkokat is cserélni és vágni kell mert a tojást sem adja a végletekig (kitojt tyúk). Ha kiscsirket veszel annak 200-250 Ft darabja de annak hetekig inditò táp kell. Nálunk 5kilo 1000ft. Ha elonevelt csirkét veszek annak 800-1000ft kilója. A tyúk kb 20 hetes korára fog tojni. Télen pedig nem tojik minden nap.
2021. júl. 16. 06:11
2022. márc. 9. 13:02
Kapcsolódó kérdések: