Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyereményjáték- nyertes...

Nyereményjáték- nyertes hirdetés nélkül szabályos?

Figyelt kérdés
Egyik hazai nagy márka nyereményjátékkal egybekötött pályázatot hirdetett, aminek a játékszabályzat szerint már lejárt a határideje. Eredményhirdetésre több, mint 10 napja nem került sor, pedig ahhoz is datumot adtak meg. Ilyen esetben ez nem szabálysértés? Mit lehet ilyenkor csinálni? Akik pályázatot küldtek be, már panaszkodnak (joggal) amiért válaszra sem méltatják az embereket.

2021. jún. 16. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos, így, ennyire általános kérdésre nem igazán lehet válaszolni: semmilyen adatot nem adtál meg, még az állítólagos eredményhirdetés napját sem..

Ha ez egy Facebookos hirdetés volt, akkor még az is lehet, hogy átverés az egész, a nagy márka nevében hirdetett valaki és "csak" adathalászat volt- sajnos sok ilyent láttam már.

DE! Láttam már olyan nyereményjátékot, ahol a szervező kikötötte a nyereményjáték leírásában, hogy fenntartja a jogot arra, hogy bármikor visszavonja az ajánlatot, a játékot - mondjuk ezen nem is játszottam :-)

2021. jún. 16. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a túró rudiról beszélsz...amúgy is teljesen mindegy, kamu bunda az egész.
2021. jún. 16. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem túró rudi. Nem szeretném megnevezni a márkát. Nem fb jatek volt, hanem emailben kellett nekik elküldeni az egyik termékükhöz készített rajzot. Az eredményhirdetésre megadták június 6-át. Azóta többen is érdeklődtek az újabb posztjuk alat, illetve én privát üzenetben is, elvileg elolvasták de nem válaszolnak senkinek.
2021. jún. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!