Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetne valahogyan készpénzt...

Lehetne valahogyan készpénzt csinálni a SZÉP kártya egyenlegből?

Figyelt kérdés

2021. jún. 12. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Kifizeted vele valaki vásárlását, ö meg az értéket oda adja neked kp-ba.
2021. jún. 12. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Csak ahogy az első írta. Ha lehet, kérj helyette készpénz cafeteriát a munkahelyen (nagyobb az adóterhe, de hasznosabb).
2021. jún. 12. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Én koncert jegyeket vásároltam belőle és azt adtam el. Ha olyan koncertre váltasz jegyet, akkor még többért is el tudod adni, mint amennyiért vetted.
2021. jún. 12. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Én pl szép kártyával rendelem az ebédet, ha lemondom, akkor KP-ban adják vissza az árát. Mondjuk nem nagy összeg, el tudom költeni arra, amire való
2021. jún. 12. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy előttem is írtál. Ismerősi körben meg tudod kérdezni, hogy esetleg valaki vásárlását kifizetheted-e vele ő meg odaadja a pénzt érte, emellett ételrendelés stb...
2021. jún. 12. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha van vallakozo ismerosod akinek van szallas/kajat elfogado szepkartya cucca akkor nala 80-90 szazalekert betudod valtani.
2021. jún. 12. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Most éppen elfogadják az összes zsebet, szóval tudsz a szabadidő zsebbel fizetni ételt is stb. Mivel enni mindenki szokott, nem értem, aki nem tudja elkölteni az egyenleget. :) Lehet kávézni, fagyizni, sütizni is, ételt rendelni, sőt van néhány élelmiszerbolt is, ahol elfogadják. Annyira nem nagy összegek ezek, én simán el tudnám költeni gyorsan az egészet.
2021. jún. 17. 10:32
 8/11 anonim válasza:
Persze lehet MKB-t be tudok váltani kp re 13,5 százalékért
2021. jún. 20. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy adtam el másnak, 85 %-ért.

Kedves 7-es válaszoló, akinek több százezer van rajta, mert a pandémia alatt összegyűlt az nem nagyon tudja elfagyizni.

2021. jún. 30. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:
2 évig érvényes az egyenleg, ha 2 hónapig napi 1500-ért ebédel valaki, máris el is ment majdnem 100 ezer. Enni meg úgyis kell, addig legalább nem kell főzni, mosogatni, dobozokat vinni a munkahelyre. :) Strand belépőt is lehet fizetni most vele, meg néhány boltban vásárolni is.
2021. jún. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!