Lehetne valahogyan készpénzt csinálni a SZÉP kártya egyenlegből?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 12:26
1/11 anonim válasza:
Kifizeted vele valaki vásárlását, ö meg az értéket oda adja neked kp-ba.
2/11 anonim válasza:
Csak ahogy az első írta. Ha lehet, kérj helyette készpénz cafeteriát a munkahelyen (nagyobb az adóterhe, de hasznosabb).
3/11 anonim válasza:
Én koncert jegyeket vásároltam belőle és azt adtam el. Ha olyan koncertre váltasz jegyet, akkor még többért is el tudod adni, mint amennyiért vetted.
4/11 anonim válasza:
Én pl szép kártyával rendelem az ebédet, ha lemondom, akkor KP-ban adják vissza az árát. Mondjuk nem nagy összeg, el tudom költeni arra, amire való
5/11 anonim válasza:
Ahogy előttem is írtál. Ismerősi körben meg tudod kérdezni, hogy esetleg valaki vásárlását kifizetheted-e vele ő meg odaadja a pénzt érte, emellett ételrendelés stb...
6/11 anonim válasza:
Ha van vallakozo ismerosod akinek van szallas/kajat elfogado szepkartya cucca akkor nala 80-90 szazalekert betudod valtani.
7/11 anonim válasza:
Most éppen elfogadják az összes zsebet, szóval tudsz a szabadidő zsebbel fizetni ételt is stb. Mivel enni mindenki szokott, nem értem, aki nem tudja elkölteni az egyenleget. :) Lehet kávézni, fagyizni, sütizni is, ételt rendelni, sőt van néhány élelmiszerbolt is, ahol elfogadják. Annyira nem nagy összegek ezek, én simán el tudnám költeni gyorsan az egészet.
8/11 anonim válasza:
Persze lehet MKB-t be tudok váltani kp re 13,5 százalékért
9/11 anonim válasza:
Én is úgy adtam el másnak, 85 %-ért.
Kedves 7-es válaszoló, akinek több százezer van rajta, mert a pandémia alatt összegyűlt az nem nagyon tudja elfagyizni.
10/11 anonim válasza:
2 évig érvényes az egyenleg, ha 2 hónapig napi 1500-ért ebédel valaki, máris el is ment majdnem 100 ezer. Enni meg úgyis kell, addig legalább nem kell főzni, mosogatni, dobozokat vinni a munkahelyre. :) Strand belépőt is lehet fizetni most vele, meg néhány boltban vásárolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!