Jó ötlet az összes bitcoinomat átváltani binance coinba? (BNB)?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 10:28
11/25 A kérdező kommentje:
A nyolcasnak írtam.
2021. jún. 7. 15:00
12/25 A kérdező kommentje:
A kutya kripto fajta nem fordítva. Kevered a dolgokat de nagyon
2021. jún. 7. 15:01
13/25 A kérdező kommentje:
ja most látom, a 8-as nem csak a kriptóval keveri a bitcoint, hanem az összes pénzzel...
2021. jún. 7. 15:07
14/25 anonim válasza:
8 as vagyok, arra referaltam te suttyo hogy ne mindent rakj at hanem x szazalekat. Mas kriptora megint x szazalekat. Koszi de nem kell engem tanits kriptoval kapcsolatosan, szerintem meg kozelebe se voltál a kriptonak amikor en milliokat jatszodtam el...
15/25 anonim válasza:
Jók ezek a kérdések, ahol a kérdező mindenkinél okosabb, mégis kiírta a kérdést :D
16/25 anonim válasza:
A stílusa nagyon hasonlít a pizzafutár barátunkéra, aki a minap a borravalójából akart kriptót venni a bankban.
17/25 anonim válasza:
Kérdező te inkább ne próbálj kijavítani itt senkit, mert látszólag annyit tudsz a kripto valutákról, hogy léteznek, tudod 1-2 coin nevét és kb ennyi :D
18/25 SIDLER22 válasza:
Kérdező: A Bitcoin egy kriptovaluta. Sőt még csak nem is a legjobb! Azért ilyen nagy mert ez volt az első és ezért nagy körülötte a Hype. Egyébként vannak nála sokkal jobbak is amik megérdemelnék a helyét.
19/25 A kérdező kommentje:
Aki milliókat eljátszik attól jobb nem kérni tanácsot. Viszont már értem Miért írsz ilyeneket. Köszi hogy megosztottad velünk legalább tudjuk mennyit ér a "tanácsod".
2021. jún. 10. 18:37
20/25 A kérdező kommentje:
"Jók ezek a kérdések, ahol a kérdező mindenkinél okosabb, mégis kiírta a kérdést :D"
Mert időnként megesik hogy nálam okosabb válaszol. Ez A kérdés értelme. Persze nem Mindig történik ez meg, most se.
2021. jún. 10. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!