Mit jelent az 2 és 3 műszak?
Köszi a válaszod! Az éjszakainál többet fizetnek, vagy ugyanannyit? Szerintem bírnám amúgy, de ezt majd az élet eldönti. :)
Dobtam neked egy zöldet.

Kérdező: Van délutános és éjszakás műszakpótlék. Viszont alaposan kérdezz rá az interjún. A várható bért általában úgy szokták megadni, hogy egy átlagos hónapot számolnak pótlékokkal miegymással. Így egy összeget be lehet mondani az első körben. Majd az arra érdemeseknek részletezik, hogy mennyi az alapbér, mennyi az egyes műszakokra a pótlék és hasonlók.
#8: 4 műszakos munkarend 12 órás, úgy jön ki, hogy 1. műszak nappalos, 2. műszak éjszakás, 3. és 4. műszak pihenőnap. Ha folyamatos, 24/7 munkarendet akarsz 8 órás munkarenddel, akkor arra 6 műszak kell.

Köszönöm, mindenkit felpontoztam.
16-os ihelette e kérdésem: Honnan lehet tudni, hogy melyik cég fizeti ki becsülettel a műszakótlékot és a túlórát, és melyik simliskedik?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!