Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revoluton vettem 3 millió Ft...

Revoluton vettem 3 millió Ft ért törtrészvényt Bitcoinból. Onnan el kell utalnom egy úgy nevezett virtuális pénztárcába, vagy hagyhatom ott benne amíg túl nem akarok adni rajta?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

Sebaj, kit érdekel egy anonim fórumon, hogy leszarják? :-)

Az összes revolutos meg kriptós ekkora pénzügyi hozzáértéssel intézi a dolgait, mint te, de szerencsére jól megél belőletek pár ezer ember. :-)

2021. jún. 6. 21:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy Te pont leszarod, hiszen itt senki se tud beleverni egyet a fejedbe azért mert mindenbe belepofázol. :D Itt legalább kiadhatod magadból. Legalább itt legyél ember ha máshol nem megy. :D

A pénzemért meg ne aggódj, elég ha én teszem. :D

2021. jún. 6. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Revoluton elég magas jutalékot vonnak le tranzakciónként, emiatt nem éri meg ott kriptot "venni". Viszont ha most eladod, ugyanúgy vonnak jutalékot így már mindegy. Ha az a terved, hogy évekig bent hagyod a 3 milliót, akkor nem hiszem hogy problema, hogy Revoluton van. A btc nem a tiéd, viszont az arfolyamnyereseg a tranzakció után igen. Így neked majdnem mindegy.

Ha gyakran vásárolnál más kripto valutát is, akkor érdemes máshol kereskedni.

2021. jún. 6. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha mar megvetted ne add el. Vard ki amig felmegy majd csak utana. Nem erdemes csak ezert most eladd szerintem. Ezutan amikor veszel akkor kraken-t hasznalj es minden kiraly lesz
2021. jún. 7. 05:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Srácok, mi az a Derivatíva? Ezen bukni is tud a srác, ha mondjuk felére csökken a bitcoin árfolyama? Vagy csak akkor, ha közben kiszáll?

És mi az a crypto-fiat tranzakció? A cryptopénz pénzreváltását jelenti?

2021. júl. 30. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy papir lap ami azt mondja hogy x arfolyamon adtam el neked y darabot valamibol ami igazabol nekem sincs, de vallalom hogy ha visszaakarod valtani akkor atveszem toled. Rendes tozsdei szabalyok vonatkoznak ra, buy low sell high strategia a meno. Igen crypto fiat az az amikor "rendes" penzre valtod es nem egy penz tokenre mint pld tether
2021. júl. 30. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kicsiben csináltad akkor nem felelőtlenség. Az én véleményem az hogy a kezdetektől igazi pénzzel kell csinálni csak az elején nem sokkal. De később is csak annyival amennyinek ki tudod bevetni az elvesztését. Eladni bukoban én se javaslom, de simán el lehet adni S a pénzből bitcoint venni máshol.
2021. aug. 4. 17:52
 18/19 anonim válasza:
Na mi volt kérdező?
2021. dec. 26. 09:50
 19/19 A kérdező kommentje:
November 6 án kivettem, nagyon jól jött! :)
2021. dec. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!