Revoluton vettem 3 millió Ft ért törtrészvényt Bitcoinból. Onnan el kell utalnom egy úgy nevezett virtuális pénztárcába, vagy hagyhatom ott benne amíg túl nem akarok adni rajta?
Sebaj, kit érdekel egy anonim fórumon, hogy leszarják? :-)
Az összes revolutos meg kriptós ekkora pénzügyi hozzáértéssel intézi a dolgait, mint te, de szerencsére jól megél belőletek pár ezer ember. :-)
Tudom, hogy Te pont leszarod, hiszen itt senki se tud beleverni egyet a fejedbe azért mert mindenbe belepofázol. :D Itt legalább kiadhatod magadból. Legalább itt legyél ember ha máshol nem megy. :D
A pénzemért meg ne aggódj, elég ha én teszem. :D
Revoluton elég magas jutalékot vonnak le tranzakciónként, emiatt nem éri meg ott kriptot "venni". Viszont ha most eladod, ugyanúgy vonnak jutalékot így már mindegy. Ha az a terved, hogy évekig bent hagyod a 3 milliót, akkor nem hiszem hogy problema, hogy Revoluton van. A btc nem a tiéd, viszont az arfolyamnyereseg a tranzakció után igen. Így neked majdnem mindegy.
Ha gyakran vásárolnál más kripto valutát is, akkor érdemes máshol kereskedni.
Srácok, mi az a Derivatíva? Ezen bukni is tud a srác, ha mondjuk felére csökken a bitcoin árfolyama? Vagy csak akkor, ha közben kiszáll?
És mi az a crypto-fiat tranzakció? A cryptopénz pénzreváltását jelenti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!