Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hollóházi porcelán díszeknek...

Hollóházi porcelán díszeknek később lehet nagyobb értéke?

Figyelt kérdés
nem tudom ki hogy van vele, vagy csak mi rokonságunk ilyen, vagy egy általános dolog régi házakban, tele vagyunk (többek között) Hollóházi porcelán dísztárgyakkal, amik több évtized alatt gyűltek össze a múltban, ajándékként kapva. többnyire kisebb állatfigurák, vagy legismertebb emberfigurás változatok. csak a jófogásra mentem fel, de hasonlókat néhány ezer ft.-os tételekként látok, mivel magánszemélyektől van valószínűleg túl is árazott. kérdésem hogy ezek meg is fognak maradni értéktelennek, vagy ha még sok évet állnak a polcon ugyanúgy mint eddig, később keresettebbek lehetnek majd? azt hittem értékesebb kategória, de lehet hogy akkor már a fénykorukban is olcsóbbnak számítottak hiába kézzel festett stb.
2021. jún. 1. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A Mona Lisa is er valamennyit, de en nem vennem meg 1000ed reszeert se ha utana nem tudnam tovabbadni. Mas meg 10x es aron is megvenne ha a nagyszobajaba kitegye. A hollohazi vagy mardekari pont ilyen szerintem
2021. jún. 1. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos, ezeket tömegesen ontották a gyárak, így szinte minden háztartásba jutott belőlük. Amíg ilyen nagy az állomány, nem várható, hogy az áruk magasabb lesz. Talán párszáz év múlva, amikor a többség már megsemmisül, javulhat valamit a helyzet.
2021. jún. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!