Vaterán szoktatok licitálni vásárlásnál, vagy csak a fix áras termékek megvételébe mentek bele?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 11:42
1/3 anonim válasza:
Volt már hogy licitáltam, ebayen is. De persze ésszel kell, nem szabad indokolatlanul felverni az árát, mert végül a nyakadon marad egy hatalmas összegért.
2/3 anonim válasza:
Nagy ritkán licitálok, csak akkor ha 1-2 napos az aukció, nem szeretek sokat várni, ezen felül mindig van 1-2 gyökér akik a legvégén az utolós 5-10 másodpercben verik fel az árakat, eleve nem értem mi az értelme szándékosan utolsó másodpercekben licitálni, ugyan úgy felcsapják az árakat csak az utsó másodpercekben...
Meg legutóbb számítógépet kerestem, a legtöbb ilyen 2-3 hétre volt indítva, ki a fene vár addig? Minek teszi fel ilyen hosszú időre a legtöbben az első héten látják az aukciót, utána mire lejár el is felejtik....
Na mind1
A fixáras rész legalább jó.
3/3 anonim válasza:
Persze, ha valamihez csak úgy lehet hozzájutni, és kell, akkor licitálok. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!