Egyszeri alkalmi munka bejelentesbol lehet valami bajom a NAV-nal?
Sziasztok
Ismerosom szeretne hogy bejelentsem alkalmi munkara 30napra ez miatt a segely miatt amit kap 22800Ft.
Mert elv ha nincs igazolt 30napja elvonjak tole...
ebbol szerintetek lehet valami bajom ha bejelentem es nem is dolgozott nalam meg semmi?
Mint takaritonot jelentenem be.
30nap utan automatikusan kijelentik
Szivesen megcsinalom neki ha nem lehet belole problemam
Kicsit fogalomzavarba vagytok: "egyszeri alkalmi munka - 30napra - 30nap utan automatikusan kijelentik"
Az egyszeri alkalmi munka 1 napra szól.
30 napra minimum 2 hónap alatt tudod bejelenteni, mert az alkalmi munka 1 hónap alatt maximum 15 nap lehet.
"30nap utan automatikusan kijelentik" - Kik?
Amiről te beszélsz az a háztartási munka lehet, előzetesen bejelentve a NAVhoz.
Azt pedig, hogy valóban volt-e nálad takarítani, a kutya se fogja ellenőrizni, utólag meg nem is tudják ellenőrizni, semmi bajod nem lehet a bejelentésből.
"30napra ez miatt a segely miatt amit kap 22800Ft.
Mert elv ha nincs igazolt 30napja elvonjak tole..."
Az ismerősöd FHT-t kap és gyakorlatilag is megvonják tőle az FHT folyósítását, ha nem igazol a felülvizsgálatkor 30 nap jogosító időt (ami lehet háztartási munka is)
Igen errol volna szo bocsanat nekem igy magyarazta nem volt meg ilyesmiben reszem ezert nem tudtam :)
Akkor nem lehet belole problemam? Mert szegenyt sajnalom is epp higy van ez a kis havi penze amit kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!