Milyen munkáért érdemes kimenni Londonba?
Most nem az orvos, mérnök, jogász stb állasokra gondoltam. Még pályakezdő vagyok, 2 évem van még az érettségig, so van még időm megszerzni vmilyen diplomát. De nem tudom merre menjek. Valami olyan kéne, amivel meg tudok majd élni Londonban.
Tudom nehéz kijutni, drága a lakhatás, munkát inkább ottaniaknak adnak vagy ázsiaiknak stb....
Arra lennék kiváncsi, h akkor milyen esélyeim lennének, ha viszonylag minden simán megy.
Definiáld hogy mit jelent az hogy "amivel meg tudok majd élni Londonban.".
Kulimunkából is meg tudsz, csak olyan házban amit 6 másik bolgár meg pakisztáni migránsal együtt béreltek.
Viszont ha saját bérleményben szeretnél élni egyedül, esetleg pároddal, oda valami komoly szakmai tudás kell amit megfizetnek.
Persze,h vmi kényelmes lakható helyen. Ezért kérdeztem,h mi az a munka amit megfizetnek. Nem kell nagy luxus, nekem a meki is kényelmes, de úgy tudom, h Angliában elég alja nép dolgozik ott.
Magyaron. még a mekit szeretem is, de azért egy teljesen idegen országba, rossz társaság közé keveredni nem éppen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!