A Magyar Postán kívül jelenleg milyen szállítási módok, futárcégek vannak kisebb dolgok postázásához?
PL: ruhák, apróbb tárgyak.
Címkét nyomtatni nem tudok.
Bankszámlám van.
Bankkártyám nincs.
A legjobb az a megoldás lenne, ha házhoz tud jönni felvenni a csomagot a futár és persze minél olcsóbb annál jobb.
Én belföldön Foxpost automatában adok fel csomagot, külföldre GLS, ők házhoz jönnek, de ha lenne csomagautomatás megoldás külföldre, azt választanám.
Azt nem tudom Posta ezekhez képest mennyi, de nem is érdekel, mert ha fizetnének sem kockáztatnám a csomagot egy megbízhatatlan cégnél. Így is szívok a hivatalos levelekkel, amikről sok esetben még értesítő sem érkezik...
Házhoz jön és olcsó?
Valamelyik igényt húzd ki.
Akik lepontozták a 2-es válaszolót ajánljanak nekem megfelelő futárt is!
Csak a Foxpost olcsóbb a postánál, de írtam, nincs bankkártyám. Nem tudom kifizetni a Foxpost automatánál a csomagfeladási díjat, azt ugyanis bankkártyával kell.
Ráadásul automaták messze vannak erre. A kis posta pedig nem vesz be csomagot, mert nem tudják hol tárolni.
A házhoz jövő futárok közül a "legolcsóbb" cég érdekelne. Csak egy csomagot adnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!