Hogyan lehet online kereskedni,pénzt keresni?
Én tőzsdét tanulok, XM webináriumokból. Egy éve csinálom, most kezdem élesben, eddig demóztam. Én javaslom azt annak, akinek van hozzá adottsága és látásmódja, aki tanítja azokon a webináriumokon az érti. Kell hozzá bróker, én Dukascopyt használom, azon gyakoroltam a demót is. Youtubon a magyarok is jókat mondanak, de az XMes csávótól fogod igazán megtanulni.
Nem tudom, tippmixben van e stratégia, ami beválik, de valaki gyakorin azt írta nekem róla, hogy ő vesztett pénzt, benne volt a témában, és átlátta a sunyiságot. Nem tudom, valóságot mondta e, vagy ő látta csak úgy.
A pókerben is vannak trükkök, memorizálás, ilyenek, nem tudom annyira. Ezeknek utána nézel, hogy kell a trükköket kivitelezni, stratégiákat, biztos működik szerintem, csak észnél kell lenni hozzá, ezek ilyen dolgok, hogy csak bizonyos embereknek megy, de ezt biztos tudod. Sok sikert hozzájuk. Am yt-vel is tudsz csinálni pénzt, csak jó tartalmat kell gyárts. Kreatív meló, az is otthonról nekiláthatsz.
Én pokerbe nem kezdenek bele a helyedbe. Egyetem mellett abból éltem, de már nagyon sokat fejlődött a mezőny. Kezdőként míg arra a szintre eljutsz hogy megelj belőle az évekbe fog kerülni.
Sportfogadásban, ha érdekel a sport kicsi edged lehet. De itt is hosszú idő míg nyereséges leszel.
Ha interneten szeretnél pénzt keresni akkor csinálj appokat, blogokat stb.
Ha befut jobban jársz vele, mint a pokerrel.
Kérdőív kitöltéssel, de sok idő, amíg kigyűlik. Online Talk panel, Mobrog, Triaba.
Online kaszinó póker vagy fogadás, Tippmix.
Lehet YouTube videókat nézni, amikért oldalak fizetnek.pl. [link] vagy van még a Toloka app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!