Egész pontosan zavarodottá válnak tőle az emberek, s nem szeretnék általánosítani, de nagyon sok esetben ezt tapasztalom a nagyon gazdagok körében.
Eleinte hajlamos voltam, arra, hogy azt gondoljam, csak az előítélet vagy elutasítás miatt szemlélem így a dolgot. De nagyon hamar arcon vágott, objektíven és jól látszik, bizony a nagyon gazdagok, zavarodottak.
Hosszasan írhatnám a kórképet, de nagyon elszomorító.
A pszichopatáknak viszonylag könnyű dolguk van azzal a beépitett sztoicizmus-karikatúrával, ami személyiség helyett van nekik. Nyilván frusztráló lehet egy színes világban vaknak lenni úgy, hogy nagyjából le is tudod írni, mi mindent nem értesz. Alap, hogy ellenségnek lát, mindegy is, ki vagy. Ne foglalkozz velük, egyetlen olyan pillanata sincs az életednek, amelyikben egy pszichopatát kell mindennél fontosabbnak választanod, tehát figyelni rá, foglalkozni vele, esetleg bolond módon próbálni megérteni, vagy ami még rosszabb, évek után ráébredni, hogy mégis inkább benne vagy a játékában még mindig nyakig, pedig már az ötödik sokfedelű manipulatív átverésréteget veszed észre a történeteteken...
2021. máj. 20. 20:15
12/18 anonim válasza:
Miről van szó?
1-2 valós példát is írhatnál.
2021. máj. 20. 20:21
13/18 anonim válasza:
Én nem hülyülnék meg, el akarom érni hogy sok pénzem legyen. Ez ez egy célom van csak. Mivel ha az meg van, akkor minden megvan.
2021. máj. 20. 22:10
14/18 anonim válasza:
Kivéve az eszet persze.
2021. máj. 20. 22:11
15/18 A kérdező kommentje:
Én így tapasztalatom, hogy a sok pénz felerősíti az emberek rosszabbik oldalát.
És ahogy a 11-es írja szinte pszichopátiáról lehet beszélni.
Én senkit nem biztatók sok pénz profitálására, elengedjetek meg azzal ami van, sokkal boldogabb életetek lesz.
Példákat pedig írtam.
2021. máj. 21. 04:54
16/18 anonim válasza:
15. Ez a te véleményed, nem minden ember egyforma. Csak a gyenge jellem bolondul meg a sok pénztől. Mondjuk azok nem is tudnak pénzt csinálni max szerencsejátékal ha szerencséjük van.
2021. máj. 21. 08:13
17/18 anonim válasza:
De a pszichopata/szociopata/nárcisztikus addig is az volt, max minden oka megvolt lapítani vele.
2021. máj. 21. 14:25
18/18 anonim válasza:
A pénz nem teszi rosszabbá az embereket,csak előhívja azokat a tulajdonságaikat, amik már alapból is ott lappangtak bennük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!