Mi a véleményetek a Balne Webáruházról? www.balne.hu
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy megbízható-e, mert a náluk rendelhető műszaki cikkek jelentősen olcsóbbak (25-30%) a többi webáruházhoz képest. Gyanús, hogy az Árukereső vagy az Árgép oldalon semmit nem találok róluk, és csak átutalást fogadnak el.2021. máj. 17. 21:56
1/8 anonim válasza:
Kamu oldal, csalók. Helyszíni fejbelövést érdemelnének.
2/8 KÁRosult2021 válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
a lényeg: NE RENDELJETEK!!! Én is megszívtam, nem voltam alapos, gyorsan kellett egy áru. Ha ti is így jártatok:
Most beszéltem egy fogyasztóvédelmi dolgozóval...Először a bankba kellene bemenni, ahonnan elindult a vételár átutalása és velük visszautaltatni a pénzt. HA nem megy, a rendőrségen kell feljelentést tenni és azzal a papírral visszamenni a bankba, hogy próbálják meg visszaszedni a pénzt. Ha még így sem működik a történet, akkor a megyei Békéltető Testületnél kell intézni a történetet. Nem fogyasztóvédelmi ügyintézés, mint ahogy a legtöbbünk sejti.
A legfontosabb: SENKI NE RENDELJEN ERRŐL AZ OLDALRÓL!!!
3/8 anonim válasza:
Ma már a weboldal nem jelenik meg, a telefonszám nem elérhető. Elkezdtem a hivatalos utat...
4/8 Zsuzsanna25 válasza:
Nézegettem az oldalukat, fűnyírót és porszívót vettem volna, de az előre utalás miatt nem vásároltam tőlük. Valahogy a hetedig érzékem mondta, hogy nee.
5/8 anonim válasza:
Már el is tűnt a weboldal. Sajnos múlt héten én is előre utaltam nekik és se kép, se hang azóta. Mindenki forduljon a rendőrséghez, én is feljelentést teszek. Minél többen megtesszük, annál nagyobb az esély, hogy történik valami. Azt kérte a rendőrség, hogy fogjunk össze és ide is írjak, mert az érték miatt sem mindegy a nyomozás, nagyobb érték ellen elkövetett kár esetén gondolom, jobban fel tudnak lépni ellenük. Remélem gyógyszerre költi a rohadék, minden ellopott pénzünket. :-(
6/8 Weteke válasza:
Engem is átvertek, egy akkus láncfűrésszel, én is feljelentést teszek. Én se szoktam előre utalni, ez volt az első és utolsó.
7/8 Weteke válasza:
Esetleg tudtok ajánlani telefonszámot, email címet ahol ti már feljelentést tettetek ( internetes csalással foglalkozó ügyosztály), hogy ne kelljen 16 felesleges kört futni feljelentés előtt.
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! engem is megkárosítottak 43000-rel.tegnap tettem rendőrségi feljelentést.Tegyetek ti is minél többen.így hátha hamarabb elfogják ezeket a csalókat!!! Azt mondták a rendőrségen, hogy ha feljelentést tettem, akkor a fogyasztóvédelemhez már felesleges mennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!