Coincash.eu vélemények?
Ha nagyobb összeget váltasz és esetleg hétvégén akarod mindezt, akkor a CoinCash-t semmiképpen nem ajánlom... Tényeket írom: Most hétvége van és szombat. Részükre két különböző bankból két tranzakcióra utaltam. Az első utalás 14:04-kor teljesült, a második nem sokkal ezt követően.(Ellenőriztem...) A CoinCash rendszerében a tranzakciók státusza 22:32-kor még mindig fizetésre vár... emiatt eddig kb 400 ezret vesztettem az emelkedő árfolyam miatt... (Köszönöm CoinCash!) A komoly rendszerekben minden utalást másodperceken belül regisztrálnak...
...És ez nem az első eset... tavaly is így jártam...
Ha ilyenkor tárcsázod az ügyfélszolgálatot, kapsz egy sms-t hogy csak munkanapon 9-17-ig hívhatod őket...
A tanulságot persze le kell vonni. Én ezért újabb tranzakciót már nem bonyolítok rajtuk keresztül, mert nem kívánok több hasonlóan bosszantó veszteséget elkönyvelni a kezdetleges rendszerük miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!