Marmint? Enis foglalkozok veluk :) te is foglalkozhatsz...
Altalaban alapkezelok, hedge foundok, ujsagirok, traderek stb stb
1# Én hogy foglalkozhatok velük?
Van egy ilyen részvényekkel foglalkozó weboldal, vagy app???
Mert nagyon érdekelne a téma.
Igazából egy biztosító társaság keresett meg, hosszú (személyes) beszélgetés után előjöttek ezzel a témával, és megtetszett.
Érdekelne minden ezzel a témával kapcsolatban.
Hogy milyen részvények vannak, milyen hozamokra számíthatok, minden ami részvény!
Kerdezo hat nem tudom milyen burok alatt eltel eddig de tessek.
Recoluteot mar mondtak
Etoro, van digitalis portfolio, tudsz tradelni. Degiro, tudsz tradelni. Trading202 v valami hasonlo, van tbsz szamla es tudsz tradelni.
Coinbase tudsz cryptot tradelni
Kraken tudsz cryptot tradelni
Alapblog hold after hours, podcast magyar alapkezelokkel.
Youtube millio egy video a temaba, pld crypto datadash technikai elemzes + spekulacio
Van revolutom. De csak a kártyát használom, és az appot.
Nekem mutattak egy táblázatot, hogy melyik részvény, mennyi hozamot hoz pl... ez keltette fel leginkább az érdeklődésem. Hisz logikus, hogy ha valami 100% hasznot hoz, illetve hozamot, akkor abba érdemes belefektetni...(szerintem).
Szóval csak a Revoluttal tudok részvényekkel foglalkozni egyszerűen?
De nincs egy ilyen weboldal, ami magyar és le vannak írva a nagy okosságok?
Jaah, én itt szeretek informálódni, azért teszem fel itt a kérdéseket, pl amiket iskolában nem lehetett...
És szerintem ez egy gyakori kérdés.
8# igen ez valóban így van, szeretnék is foglalkozni ezzel a témával, minden hasznos infó érdekel!
Mondjuk még csak 2x beszélgetzem ezekkel az emberekkel, kvázi csak bemutatták, hogy mit lehet (náluk) csinálni, és mi mennyi hozamot hoz(hat).
Jó lenne, szeretnék befektetni ilyen dolgokba, de csak ha jobban képben vagyok, kicsit több infóm lesz erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!