Elon papa hatbaszurt minden crypto fanboyt?
Gondolom olvastatok a hireket es lattatok a crypto portfoliotokat. Mit gondoltok elon papa miert ilyen kocsog? Eladtam a Tesla részvényeim es inkabb btc-t veszek 1-2 napon belul az arara, csak addig maradjon lent az ar...
Ti mit csinaltok? Szerintetek esik meg? Szerintem most kell venni amig meg olcso, nem tart sokaig ez az arfolyam.
#6: Nyugodtan fejezd be Elon szopkodását :D.
Azért a Tesla elég messze van a világ egyik legjobban menő autógyárától :D.
Amikor egy mezei Hyundainak 3 szor nagyobb (pénz)forgalma van, akkor azér ne ámuldozzunk itt, hogy a Tesla mekkora csoda.
Nem mondom hogy rossz. De azért ne soroljuk a top-ba autógyárak terén...
Autó tekintetében egy kalap szar az egész. 65 millióért amit adnak, az egy vicc. Semmi más nem adja el, mint a teljesítmény. Azis ilyen porhintés, hogy így meg úgy gyorsul százra... Egy darab videót nem láttam még, ahol látni, hogy bármelyik Tesla 1,9 másodperc alatt van 100-on. De a hivatalos honlapon büszkén oda van írva...
4 éve azt hallgatjuk, hogy húú a Tesla Roadster az majd 1000 km-t tud, meg húúú 1 másodperc alatt van 100-on. Formula 1-es autó versenykörülmények között, előmelegített gumikkal (nézd meg mekkorák!) van 2 másodperc körül 100-on.
De ja. Majd egy tök alap utcai Tesla roadster utcai gumikkal hozza az 1 másodpercet. Senki nem látta még. Senki nem hallotta még. Egy városi legenda. De nagyon jól elő van adva. És akkor összepárosítját a Bugatti Chironnal, meg mindennel. Annyi különbséggel, hogy az egyik létezik, és le van gyártva. A másik pedig 4 éve szóbeszéd :D
Ez az egy bajom van amúgy a Teslával. Hazudozás az egész. Egy jól felépített marketing fogás. Elon Musk sokkal inkább egy marha ügyes üzletember, mintsem egy tényleges autógyár megalkotója...
És amit csinál a Bitcoinnal, Dogecoinnal, meg az összes részvényével, a Teslaval mint cég, az teljesen tudatos, hidd el.
Egy piszok jó üzletember és showman. De ettől még a Tesla mint autó szerintem egy kalap szart nem ér azér a pénzért, amit elkérnek érte :D
"Azért a Tesla elég messze van a világ egyik legjobban menő autógyárától :D." Tanulj meg olvasni. Az egyik legjobban menő, nem a legjobban menő.
Nem érdekel mennyire jók vagy rosszak a teslák, a lényegen nem változtat: az emberek veszik a világ minden táján és igen, a világ egyik legjobban menő, leggyorsabban fejlődő, növő autógyára. Néhány év alatt a semmiből felépített egy márkát, amit mára az egész világon ismernek és vesznek.
Az meg, hogy mit "csinált" az ilyen-olyan coinokkal még kevésbé érdekel, azt jegyeztem meg, hogy ilyenkor hátbaszúrást emlegetnek egyesek, bezzeg amikor meg egy tweetje miatt száguldani kezdett az árfolyam, akkor istenítették. Aki egy olyan dologba fektet, aminek az árfolyama egyetlen tweet miatt elszabadul, az ne nyavalyogjon, ez egy kockázatos befektetés, nézzen utána mibe fektet mielőtt belefektet és viselje el ha egy emelkedés után aztán esik az árfolyam.
Igen, a tesla túlárazott és igen, musk egy jó üzletember, de hagyjuk már ezt a nyafogást, hogy hátbaszúrta a coinosokat ha egyszer előtte meg neki köszönhetően emelkedett az árfolyam. El kellett volna adni és örülni a haszonnak.
Ja, nekem nem volt semmilyen Coinom :D. Engem aztán nem szúrt hátba. Én teljesen pártatlanul, semlegesen mondtam el a véleményem.
De igazad van egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!