Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Irodistából portás, mire...

Irodistából portás, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Sajnos covid miatt elvesztettem az álom munkahelyem még tavaly nyáron, most ez a portás dolog sikerült és próbálok a nulláról indulni megint. Elvállaltam, mert a régi fizetésem úgy 75%-át megkeresném és a munkanélküliségnél jobb. Valamennyire meg érdekel is, mert szeretek egyedül lenni.

Igaziból főként a beosztás miatt aggódok csak, 24/48 lenne, nem tudom ébren tudok-e majd maradni 1 teljes napig. Fizikailag és szellemileg sem kéne megszakadni elvileg, de jó lenne pár tipp, ha valaki tud esetleg.

Tapasztalatok?

2021. máj. 11. 03:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tekintsd átmenetinek, úgy könnyebb kibírni, használd minden időd munkakeresésre.
2021. máj. 11. 07:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem portás, hanem vagyonőr. Azt se tudod mi leszel?
2021. máj. 11. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es portás is dolgozhat ilyen munkarendben. Ha nagyon unatkozol, nincs nagy jövés-menés, akkor az üres időt fordítsd önképzésre, tanulj/gyakorolj nyelvet, sajátíts el új ismereteket, meg közben keress másik melót is.
2021. máj. 11. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es és 3-as: Köszönöm. A tanulás jó ötlet, majd viszek valamit.

Őszintén nem tudom tovább akarok-e állni gyorsan majd, egy esélyt mindenképpen adok neki, mert nem Pistike Bt, hanem amúgy komoly hely több épülettel. (nem jellemző rám a folyamatos ugrálás, ha nem muszáj)

Az elvesztett munkahelyemre visszahívhatnak, amennyiben meggyógyul a turizmus, de az nem mostanában lesz. (annak a cégnek sem volt jó, hogy az állomány nagy részét ki kellett tenni, mikor mindenki össze volt szokva és vírus előtt rekord bevételek voltak)

2-es: Ahogy 3-as írta, törvény szerint portás is lehet ilyen beosztásban, sőt, még vagyonőri sem kötelező hozzá. (bár ez abszolút nem érdekelte őket diplomával, lesz belső házi képzés és mindent biztosítanak)

2021. máj. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!