Irodistából portás, mire számíthatok?
Sajnos covid miatt elvesztettem az álom munkahelyem még tavaly nyáron, most ez a portás dolog sikerült és próbálok a nulláról indulni megint. Elvállaltam, mert a régi fizetésem úgy 75%-át megkeresném és a munkanélküliségnél jobb. Valamennyire meg érdekel is, mert szeretek egyedül lenni.
Igaziból főként a beosztás miatt aggódok csak, 24/48 lenne, nem tudom ébren tudok-e majd maradni 1 teljes napig. Fizikailag és szellemileg sem kéne megszakadni elvileg, de jó lenne pár tipp, ha valaki tud esetleg.
Tapasztalatok?
1-es és 3-as: Köszönöm. A tanulás jó ötlet, majd viszek valamit.
Őszintén nem tudom tovább akarok-e állni gyorsan majd, egy esélyt mindenképpen adok neki, mert nem Pistike Bt, hanem amúgy komoly hely több épülettel. (nem jellemző rám a folyamatos ugrálás, ha nem muszáj)
Az elvesztett munkahelyemre visszahívhatnak, amennyiben meggyógyul a turizmus, de az nem mostanában lesz. (annak a cégnek sem volt jó, hogy az állomány nagy részét ki kellett tenni, mikor mindenki össze volt szokva és vírus előtt rekord bevételek voltak)
2-es: Ahogy 3-as írta, törvény szerint portás is lehet ilyen beosztásban, sőt, még vagyonőri sem kötelező hozzá. (bár ez abszolút nem érdekelte őket diplomával, lesz belső házi képzés és mindent biztosítanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!