Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a kriptó moonshotod?

Mi a kriptó moonshotod?

Figyelt kérdés

Minden rendes kriptovalutázónak van BTC-je, ETH-ja, meg néhány egyéb népszerű coinja, és egy (vagy több) titkos favoritja. A titkos most jelentsen annyit, hogy nincs fent a CoinMarketCap első oldalán, tehát top 100-on kívüli, milliárd dollár alatti kapitalizációjú kriptó.

Ki mit tart ezekből?

2021. máj. 10. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyenem. Csak olyanba merek penzt rakni ami a top 100ba bennevan. Van btc, eth, litecoin, eos, tezos es es meg jopar fele coin. Regi motoros vagyok, elet nekem az a risk/reward amit ezektol kapok, nem mernek ertelmes mennyisegu penzt tenni olyanba ami nincs a top 100-ba
2021. máj. 10. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Megértelek, bár szerintem poén, ha van az ember zsebében egy lottószelvény, ami nullánál nagyobb eséllyel futhat 100x-ost egy éven belül is.
2021. máj. 10. 21:47
 3/4 anonim válasza:

Safemoon, Safemars, Bonfire

Nem tettem bele nagy pénzeket, de azért vicces, hogy több millió tokennel rendelkezhet az ember ennyiért.

2021. máj. 11. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Safemoon, Safemars, Bittorrent, Elongate.

Ezeken kívül ETH, ETC, BTC, BTH

2021. máj. 11. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!