Crypto hodlerek, milyen coinokat/tokeneket tartotok?
Érdekelne így anonim, hogy ki milyen coinokat tart, és meddig?
Illetve az én portfóliómról is leírhatjátok a véleményeteket, idén februárban szálltam be és terveim szerint 8-10 évig (vagy valami brutál váratlan eseményig) nem nyúlnék hozzá semmiképp.
BTC: 1050$
ETH: 825$
ADA: 400$
LINK: 178$
XLM: 167$
LTC: 123$
UNI: 119$
ATOM: 102$
MATIC: 95$
Alapvetően a BTC-ETH-ADA hármas az amihez nem nyúlok, ezekbe pakolgatok be "kintről" 40-50 dollárokat amikor épp van valami durva dip. Illetve a többi altból rakom be a profitot ezekbe, ha épp valamelyik alt fent van, a fenti hármasból meg valamelyik éppen lent.
Szóval nem trade-elgetek már, az elején még elkapott a hév, de nagyon sok időt meg energiát felemésztett, hogy mindig jókor, jó projektbe szálljak be, így marad a HODL és alkalmanként egy kis trade, ha valami kínálkozik.
2: nekem is van több mint 100 btc-m van régen vettem és password van a fileon amiben őrzöm :):):):)
Btc-m van 15e USD, etherumbol 20 darab az árát nem tudom Ada 7000, Litecoin van 500 db.
5: jól tudod. A mennyiségre nem emlékszem volt 180-190 darab, valamikor 2013 körül jó ára volt akkor beváltottam elég sokat. Azt a többi maradt (bőven 100 felett) a kódot felírtam a termosztát belsejébe, azt mikor a fűtést javítottuk leszedtem és elfelejtettem hogy ott van.
Szóval kidobásra kerult, nem is foglalkoztam vele. azt amikor haverom szolt hogy külföldre költözik mert felesleges dolgoznia többet, mondom ezt megnezem.
A bitstampos account megvan, ott majdnem 1 btc megvan, de a többi abban a crypted fileban.
Hát így jártam. Akkor szétvertem a laptopot mert nem tudtam a kódot, most már csak röhögök rajta, ez ilyen.
6-os ismerős érzés.
Én nekem volt 4 millió DOGE coinom, amit ha nem adtam volna el januárban már simán dollármilliomos lennék. Ezt nem könnyű feldolgozni, pszichiáter kezel.
A kérdésre pedig :
XOR
KSM
DOT
ETH
ezeket hosszú távra terveztem.
A kusamáimat pont egy éve vettem darabját 6 dollárért. Szépen néztem ahogy a 3000 dolláros befektetésem felment a sokszorosára. Ma körülbelül 90 millió forintot(300,000 usd)-ot ér.Azt hiszem tartom őket amíg 1000 dollár lesz az áruk, aztán eladom őket.
A többi is még innen legalább 3x-ig tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!