Létezik tőzsde szimulátor program, ahol lehet gyakorolni igazi pénz nélkül?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 19:12
11/14 A kérdező kommentje:
Hát jó, lehet csak a kezdők szerencséje.
De ezt csináltam, amit leírtam. Észrevettem, hogy az olaj árfolyama nagyon mélyponton van, szóval gondoltam, hogy innen már csak felfele mehet. Beraktam rá 65 ezer forintot. Aztán zuhant tovább, de végül elkezdett emelkedni 202 ezres nyereséggel zártam.
2021. máj. 6. 16:18
12/14 anonim válasza:
Ha 65 ezerből 202 ezres nyereséget csináltál, akkor magas tőkeáttéteel kereskedtél, mert az olaj nem triplázódott az elmúlt napokban. Na azon bukni is ilyen gyorsan lehet
13/14 anonim válasza:
Capital.com-on is van demó , korlátlan megkérdeztem, ott beállíthatsz reálisabb összeget, nem mindjárt 10 millió van mint a plus500 ba, én most a capitalon tolom ezer eurót adtam magamna kb 300e ft. (mindjárt nem tizmillió)
14/14 anonim válasza:
1000€-al szerintem felesleges tőzsdézni. Kb a költségek elviszik a hasznot. Csinálsz évi 10-15% nyereséget, az még mindig aprópénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!