1 dollaros doge coin?
"Imádom, hogy tele van a gyk irigy szarokkal, akik mindenkit aki elér valamit, vagy a bevétele több mint havi 130k, azt lepontozzák. Kezdjetek valamit az életetekkel!"
Felment azóta a doge 1 dollárra? Nem igazán, minimális szárnyalás után bezuhant mint a szar. Lehet hogy a károgónak néha igazuk van?
13, Hogy jön a doge árfolyama az irigy károgókhoz? Ezekhez hasonló válaszokról beszéltem:
"Nincs neked semmilyen coinod, lakást meg nem tudom miért akarsz venni, nem jó anyucihoz hazamenni a középső csoportból?"
Egyébként közel volt hozzá, és az én portfóliómat is növelte 420-440%-al a doge követhető ingadozása.
Egy-egy körön 30-40%-ot nyertem.
8-as, 11-es és 12-es vagyok.
A 100,000 usdt amit BTC meg ETH-be fektettem azóta 187,000 lett. 100,000 usd-t eladtam a többit el fogom felejteni ténylegesen a következő bikafutamig. Van egy olyan érzésem, hogy megint jön egy medve hullám a kriptóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!