Milyen jogon viheti el a fiam ruháit a végrehajtó?
Figyelt kérdés
A lakás ahol élek nem az enyém. 25 éves fiammal élek együtt. Van saját fizetése, amiből vesz magának ezt azt. Az Ő dolgait milyen jogon viheti el a bírósági végrehajtó?2010. aug. 23. 09:05
1/3 anonim válasza:
A végrehajtási törvény azt mondja, hogy lefoglalni azt lehet, amiről valószínűsíthető, hogy az adós tulajdonában van, kivéve ha minden bizonyítás nélkül egyértelműen megállapítható, hogy az nem az adósé. Ez alapján.
Ahhoz, hogy valószínűsítsék, hogy ott minden az adósé, ahhoz elég annyi, hogy ugyanott vannak a cuccai, ahol az adós bejelentett lakcíme van. Vihetnek mindent, kivéve, amiről mutat névre szóló számlát, hogy az az övé...
2/3 A kérdező kommentje:
A fiam FÉRFI cuccairól is valószínesíthető, hogy az az enyém, amikor én nő vagyok? :)
2010. aug. 23. 16:13
3/3 anonim válasza:
Miért, én nem vásárolhatok női ruhákat, ha férfi vagyok? Jól élünk, fussa :P
De egyébként igen, az ilyen dolgokra is lehet hivatkozni. Kérdés, hogy elfogadják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!