Önkéntes magánnyugdíjpénztárba 4 éve nem fizettem, ennek mi a következménye?
Premium önkéntes magánnyugdíjpénztárról van szó, 2017-ben telefonos (!!!) értékesítő értékesített nekem egy önkéntes magánnyugdíj pénztári dolgot, aztán mivel minden telefonon volt, el is felejtettem, 30 napom lett volna kifogást emelni.
2017 óta egy forintot sem fizettem nekik, ennek önmagában van valami következménye?
Illetve most már, hogy erre rájöttem, még szimpatikus is lenne a megtakarítás, ha most elkezdek fizetni, van valami negatív következménye a 4 éves nem fizetésnek?
A hozamból? De 0 Ft befizetes után hozam sem volt. Akkor gondolom a jövőbeli hozamra gondolsz? Akkor célszerű valahol másik nyugdíjpénztárban újrakezdenem?
Egyébként nem szoktam szerződéses kötelezettségeimet megszegni, de ez a telefonos értékesítés kicsit megzavarta a rendszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!